Digidexo.com

Naftin Gel Bruker

Naftin Gel Bruker


Naftin er en soppdrepende medisiner gitt i gel og krem ​​former. Produsert av Merz Pharmaceuticals, inneholder Naftin naftifin hydroklorid i 1 prosent styrke og er tilgjengelig både på resept og over disk. Naftin inhiberer produksjonen av et enzym som er nødvendig for soppen tinea, som bevirker tre typer av hudinfeksjoner. Naftin gel og krem ​​er kun til utvortes bruk.

Fotsopp

Naftin gel er effektiv ved behandling av tinea pedis, mer kjent som fotsopp. Folk vanligvis skaffe dette hud infeksjon fra svømmebasseng overflater, offentlige dusjer og garderober. Fotsopp vanligvis vises som et rødt utslett, skjellende områder og flassende hud, og det fører til kløe og svie. Det oftest påvirker bunnen eller sidene av føttene, og mellom tærne. Fotsopp kan også fremstå som veldig tørr hud på undersiden av foten.

Jock Itch

Lyskesopp, også kjent som skrittsopp, er en soppinfeksjon i lyske og lår av gutter og menn. De kan få skrittsopp ved å komme i kontakt med klær, håndklær eller sengetøy av mennesker med tinea cruris eller fotsopp. Det vises vanligvis som et utslett med definitive kanter, og det kan føre til alvorlig kløe. Naftin gel kan anvendes for å behandle denne infeksjon i tillegg.

Ringorm

Naftin gel er effektiv ved behandling av ringorm, teknisk kalt tinea corporis. Folk skaffe ringorm mot direkte kontakt med infiserte mennesker eller dyr, eller ved gjenstander som har vært i kontakt med ringorm. En person kan få ringorm, for eksempel, fra en vanlig brukte trenings matte eller klining fra en katt eller hund i det infiserte område av huden. Dette soppinfeksjon kan utvikle nesten hvor som helst på kroppen. Det ser vanligvis ut som en hevet rødt sirkulært område med en skjellete grensen, og infeksjonen er kløende. Senteret slutt helbreder, og etterlater en ring-lignende utseende. Ringorm er ikke forbundet med ormer, men ringen kan se ut som en tynn orm.