Digidexo.com

Øvelser for å lindre ryggsmerter forårsaket av Svulmende Disc

Gjentatt bevegelse kan føre til en plate å tørke ut og utarte. Den gel-lignende sentrum begynner å bule som platen tørker ut, forårsaker ryggsmerter. Ifølge Dr. Jerry Swanson "svulmende er normalt som platen aldre, og er ofte sett på MR."

Milde øvelser foreskrevet av en fysioterapeut kan lindre smerte fra en svulmende plate

Diagnose

Legen starter den diagnostiske prosessen ved å ta din medisinske historie og utføre en fullstendig fysisk eksamen, med ytterligere tester bestilt etter behov.

Behandling

Over-the-counter eller reseptbelagte smertestillende medikamenter kan lindre svulmende plate smerte, og legen din kan henvise deg til en fysioterapeut.

Formålet med Trene Back

Trene styrker ryggmuskulaturen, og tøyningsøvelser redusere risikoen for muskelkramper. Vektbærende øvelser som gåing, bevare muskelmasse, noe som reduserer sjansene for å utvikle en kompresjonsbrudd.

Pain kamp kjemikalier i kroppen som kalles endorfiner frigjøres når du trener, så delta i øvelser som du liker, og du vil ikke engang tenke på din Bulgaria plate smerte.

Tilbake Øvelser

Din fysiske terapeut kan du gjøre disse øvelsene hjemme.

Lavere Tilbake Tilt - Ligg på en behagelig teppe eller plassere en treningsmatte på gulvet. Stram rumpeballe og magemusklene, slik at korsryggen er flat, og bekkenet vippes opp. Ta noen dype åndedrag, og deretter vippe bekkenet nedover ved å heve korsryggen opp fra gulvet.

Tilbake Bridge - Gjør det til en komfortabel face up posisjon, og løft setet og ryggen sakte opp fra gulvet. Strekke ryggraden som du sakte lavere rumpe og rygg.

Nesten Sit-Ups - Hvile komfortabelt i et ansikt opp posisjon på gulvet, dytter haken i Strekk begge hendene mellom knærne, mens sakte løfte hodet og skuldrene.. Med haken fortsatt i et tilbaketrukket posisjon, strekke begge hendene til høyre og venstre kne. Lavere hode og skuldre til gulvet, og slappe av et minutt eller to før du står opp.

Rullende Knees - Mens i et ansikt-up posisjon på gulvet, rulle knærne til din venstre side, deretter til høyre side, mens du holder albuene på gulvet.

Knær til brystet - Mens hun lå på ryggen, bøy høyre kne opp mot brystet, så hold kneet i hendene og telle til fem. Sakte rette ut venstre kne langs gulvet, og tell til fem. Tilbake til utgangsposisjonen og gjenta på venstre side.

Lav ryggstrekk - Ligg på magen, propping overkroppen opp på albuene, samtidig som hoftene på gulvet. Hold denne posisjonen i minst fem sekunder per repetisjon, for 10 repetisjoner.

Denne øvelsen bør gjøres sakte, da noen pasienter kan oppleve smerter i utgangspunktet, mens i denne posisjonen.