Digidexo.com

Botemidler for Hyperventilering

Botemidler for Hyperventilering


Hyperventilering er tilstanden til puste raskere enn nødvendig, hvilket resulterer i en reduksjon av mengden av karbondioksid i blodet. Finne kurer for hyperventilering er viktig fordi det fører til kortpustethet, hurtig puls, svimmelhet og kan også være et symptom på et hjerte eller lungesykdom. Nummenhet og prikking også oppstå med hyperventilering samt angst og ømme muskler i brystet. Hyperventilering kan bringes videre av angst eller følelsesmessig stress og er mest vanlig hos kvinner.

Pusteteknikker

Puste i mindre oksygen og heve karbondioksid i blodet vil bidra til å kurere hyperventilering. Pust gjennom kniper leppene med bevegelsen til å blåse ut et stearinlys, ifølge MedlinePlus. Læring pusteøvelser vil hjelpe rolige engstelser og slappe av i kropp og sinn. Puste kan kontrolleres med riktig teknikk når symptomer på hyperventilering er anerkjent. Pusteøvelser bør praktiseres hver dag for å hjelpe til med angst eller lidelse som kan forstyrre den naturlige pusteprosess.

Pust inn i en Paper Bag

En papirpose kan kurere hyperventilering. Personen hyperventilere bør holde en papirpose tett rundt munnen og puste sakte inn i den for opp til syv minutter. Snakke med den personen er gunstig fordi det bidrar til å distrahere dem og gjør dem føler seg komfortabel og trygg. Hvis en papirpose ikke er tilgjengelig, vil hendene fungere hvis de er buet over munn og nese. Hvis symptomene ikke bedrer seg eller de personer som mister bevisstheten, må personen til sykehuset umiddelbart.

Massasjeterapi

Massasje terapi er en kur for hyperventilering fordi det gir musklene intens avslapping. En massasje manipulerer huden ved å trykke og gni ulike områder. Massasje behandlinger blir brukt til å behandle stress, angst, smerte og høyt blodtrykk. Massasje terapi kan gjøres av en terapeut, eller selv-massasje teknikker kan lett lært.

Guided Imagery

Guidet billedspråk er en tradisjonell avspenningsteknikk som lindrer stress og brukes som en kur for hyperventilering. Guidet billed bruker et bilde som bidrar til å skape en scene som tar bort angst og stress. Tenk deg scenen så levende som mulig. Innstillingen skal være et fredelig sted som hjelper kroppen å slappe av og drømme deg bort.