Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på One Thousand kalorier om dagen

Hvordan å miste vekt på One Thousand kalorier om dagen


Drastisk reduksjon av kalorier bør bare være en kortsiktig plan. Kutte kalorier til 1000 per dag er en måte å gjøre det. Det er ikke anbefalt å spise mindre enn 1200 kalorier mer enn et par uker. Og bare gjøre det i begynnelsen av vekttap plan. Utfordringen er å få nok næringsstoffer mens miste vekt på 1000 kalorier om dagen.

Hvordan å miste vekt på One Thousand kalorier om dagen

Reduser inntaket av stivelsesholdige karbohydrater. Redusere karbohydratinntak vil bidra vekttap med riktig ernæring, på 1000 kalorier om dagen. Spis små mengder hele hvete karbohydrater som brun ris.

Unngå alle drikker som inneholder kalorier. Drikk bare vann, urtete eller svart kaffe hele dagen. Dette vil holde deg hydrert som også hjelper til med vekttap. Unngå juice og brus. Også, ikke forbruke behandlet sukker eller kunstige søtstoffer.

Få det meste av kaloriene fra magre proteiner og grønne grønnsaker. Gode ​​proteinkilder inkluderer eggehviter, fisk og kylling. Spis ferske grønnsaker som bok choy, spinat og brokkoli. Spise mye lav kalori grønnsaker vil bidra til å opprettholde og holde deg full. Protein hjelper også holde deg full og bidrar til å hindre muskeltap på et lavt kaloriinntak.

Skriv ned matinntaket. Dette vil holde deg ansvarlig for hva du spiser. Bruk et program som sparkpeople.com å spore kalorier. Carry en pute av papir med deg i løpet av dagen og skrive ned alt du spiser. Input kalorier til en kalori kalkulator ved slutten av dagen.

Beveg kroppen din. Når miste vekt på 1000 kalorier om dagen, unngå høy effekt trening som step aerobic - som det kunne gjøre deg mer sulten. I stedet, ta livlig turer i løpet av dagen. Målet for 45 minutters gange hver dag.

Hint

  • Få en full fysisk før du prøver en diett plan.