Digidexo.com

Hvordan å miste 30 pounds raskt

Hvordan å miste 30 pounds raskt


Du kan miste 30 pounds raskt (i ca tre måneder) med en sunn tilnærming, som innebærer et riktig kosthold og mosjon system. Den største faktoren ved Shedding 30 pounds er ditt engasjement til dine mål. Ikke bare vil du se mye sunnere og føler seg bedre, men å miste 30 pounds vil øke din selvtillit og selvfølelse.

Hvordan å miste 30 pounds raskt

spesifisere en liste over dine vekttap mål. Bestemme hvor raskt du ønsker å miste de 30 pounds. Tre måneder er et ideelt mål å stille hvis du prøver å gå ned i vekt på en sunn og trygg måte.

Finn en venn eller partner som prøver å gå ned i vekt. Å ha en supporter på din vekttap reisen vil bringe trøst og motivasjon. Utveksle tips og ideer med din treningspartner.

Delta i aerobic øvelser som løping, svømming eller gå minst fire ganger i uken i en time hver økt. Delta i dine favoritt fysiske hobbyer som dans eller spille fotball. Gjør miste vekt en morsom opplevelse.

kutte minst 500 kalorier fra ditt daglige kosthold. Redusere del størrelser av hver av dine måltider. Bryt dine måltider opp i fem små måltider gjennom dagen. Spise en frokost som vil bære deg til lunsj. Ikke spis noe etter syv på kvelden.

Sett mat som er høy i fett, sukker og kolesterol med mat som er rik på proteiner, komplekse karbohydrater og fiber. Spis frukt, grønnsaker, korn, brød og magert kjøtt.

Drikk så nær åtte 8-unse flasker vann om dagen som mulig. Dette er avgjørende fordi vann bidrar til å skylle kroppen for giftstoffer og avfall.

Vei deg på slutten av hver uke for å sikre at du møter dine ukentlige vekttap mål.