Digidexo.com

Hva er bakgrunnen for Weight Watchers?

Hva er bakgrunnen for Weight Watchers?


Weight Watchers er et populært kosttilskudd plan som fokuserer på å spise sunt gjennom et poengsystem for å forstå mat, i motsetning til en rask løsning eller et hurtig vekttap plan. Igangsatt i 1960, startet denne livsstilen program som et lite møte blant venner som raskt utviklet seg til en av de mest populære kosttilskudd planer i verden.

History of Weight Watchers

The Weight Watchers programmet begynner i 1963 da Jean Nidetch, inviterte venner til sitt hjem i Queens for ukentlige møter for å diskutere metoder for vekttap. Dette konseptet møter baserte diskusjoner om vekttap tok raskt av. Jean snart etablert selskapet Weight Watchers; i henhold til vekt watchers.com, "er mer enn 48 000 Weight Watchers møter holdes ukentlig hvor medlemmer får gruppestøtte og opplæring om sunne matvaner, atferd modifikasjon og gruppestøtte." Programmet har også utvidet til å tilby sine tjenester fra nettet på WeightWatchers.com.

Weight Watchers Philosophy

Utviklet av forskere som er spesialister på vektkontroll, Weight Watchers fokuserer på gruppe-støtte og en sunn spising plan. Det trenger ikke begrense visse matvarer eller kutte kalorier, men heller utdanner sine medlemmer om ernæring og trening så vel som gir støtte gjennom gruppemøter.

Mat på Weight Watchers

Weight Watchers fokuserer på å oppnå vekttap gjennom en sunn livsstil. Dette betyr at medlemmer kan nesten spise noe; Men "usunn" mat bør inntas i moderate mengder. Det legges vekt på sunn mat som frukt og grønnsaker, hele korn, magre proteiner, lav-eller nonfat meieri og sunn olje. Planen fokuserer på å drikke 6-8 glass vann og unngå brus og juice.

The Weight Watchers Plan

Hvert medlem er gitt en individuell plan som er basert på personlige behov; det kan lett tilpasses enhver livsstil. Planen i seg selv er basert på et poengverdisystem som representerer kalorier, fett og fiber av mat og drikkevarer. Medlemmene er instruert om hva hver mat lik i sin poeng verdi og hvor mange poeng de har lov til å konsumere på en dag for å gå ned i vekt. Alle punkter bør registreres i løpet av dagen for å holde styr på mattilbudet, samt fremgang.

Andre komponenter av Weight Watchers

Programmet omfatter også gruppemøter, som er en del av det opprinnelige programmet. Gjennom dette støttende miljø medlemmer har en ukentlig vekt-in og diskutere deres uke og hva de spiste. De er også ment å fungere som inspirerende og motiverende møter for å sørge for at medlemmene holde deg på sporet med sine spise planer. Programmet legger vekt på regelmessig fysisk aktivitet flere ganger om dagen.