Digidexo.com

Hvordan behandle Rundormer hos mennesker

Rundormer føre til en sykdom som kalles trikinose hos mennesker. De rundormer infisere kokt kjøtt og feste til tarmen hos mennesker etter å ha blitt konsumert. De vokser og modnes i fordøyelseskanalen og migrere til andre deler av kroppen. Behandling av rundorm infeksjoner hos mennesker skjer gjennom medisiner foreskrevet av leger.

Hvordan behandle Rundormer hos mennesker

•  Bruk anti-parasittiske medisiner. Anti-parasitt medisiner ødelegger rundormer og dreper larvene som infiserer tarmen. Medisiner som Albenza er foreskrevet av leger til raskt klart tarmer hvis tilstanden er fanget før modne rundormer nå de musklene. Hvis rundormer allerede har migrert, er ekstra medisiner som trengs.

Bruk smertestillende midler. Larvene og rundormer som reiser til musklene føre til at pasienten smerter. Som rundormer dø, de calcify og skape smertefulle cyster. Leger foreskrive smertestillende midler, mens pasienten bruker behandlinger som anti-parasittiske narkotika.

behandle allergier med kortikosteroider. Immunsystemet oppdager de invaderende rundorm og induserer inflammasjon i muskler og vev. Kortikosteroider er brukt for å behandle betennelse, og også for å redusere noen av smerte fra immunresponser.

Spis kokos. Kokos er et naturlig middel som bidrar til å kvitte tarmen hos rundormer. Konsumere ca 1 teskje med 1 ts av lakserolje.

Legg gulrøtter til dietten. Gulrøtter også ødelegge tarmparasitter som rundormer. Konsumere en kopp til å bli kvitt infeksjonen.

Hint

  • Naturlig rettsmidler (som gulrot og kokosolje) er ikke garantert effektiv mot rundorm; se din lege også.