Digidexo.com

Slik bruker du en Lampetype brystpumpe

Perfekt for sporadisk bruk, pære stil brystpumper --- også kalt manuell brystpumper --- kan brukes enkelt med bare noen få grunnleggende instruksjoner. Selv om hver produsentens pumpen er annerledes, ikke generelle retningslinjer gjelder. Hvis du trenger mer hjelp, kan du vurdere å kontakte din amming konsulent eller din lokale La Leche League.

Slik bruker du en Lampetype brystpumpe

•  Vask hendene før du begynner å pumpe. Hvis du finner pumpe brystene dine til å være en ubehagelig opplevelse, "Amming Svar Book" anbefaler å påføre lanolin over brystvorten og areola. Lanolin er trygt for både mor og baby, og du trenger ikke å bli fjernet før babyen sykepleiere fra brystet.

Monter pære-stil dine brystpumpe stykker. For å gjøre dette, skyv ventilen på den indre ringen av pumpehuset. Deretter skrus på flasken på pumpehuset. Plasser stammen håndtaket åpning på toppen av pumpehuset og skyv til du kjenner at det smetter. Deretter plasserer breastshield inn i den øvre åpningen til pumpekroppen.

Plasser breastshield over din bryster og center det. Ikke dytt for hardt, men da dette kan redusere melkestrømmen. Også, "Amming Svar Book" sier at hvis brystvortene er for nær kantene på breastshield, kunne de gni mot skjold og føre til at du ubehag.

massere brystene før pumping å bidra til å stimulere melkestrømmen. Selv om det ikke er nødvendig, kan dette ekstra trinnet hjelpe deg å oppnå melken-utstøting refleks raskere med en manuell pumpe.

Juster pære eller spaken til armen er behagelig. Deretter kan du enten presse pære eller skru hendelen til du kommer til hastighet og vakuumtrykket som du er mest komfortabel. Vanligvis kan dobbelt automatiske brystpumper generere ca 60 suge sykluser per minutt; Men med en manuell pumpe, kan du forvente færre suge sykluser.

Pump brystene til melk-utstøting reflex har stoppet. For hver kvinne, vil dette være en annen tidsperiode. Forvent å pumpe hvert bryst alt fra syv til 15 minutter. Når du er ferdig med å pumpe, prøv å gni en liten mengde morsmelk på brystvorten for å unngå sårhet.

Rengjør breastshield, ventil og membran grundig etter hver pumping økt. De fleste bryst pumpe tilbehør kan vaskes i oppvaskmaskin eller kan rengjøres med varmt såpevann. Skyll delene godt. Air tørke delene på et rent håndkle.

Hint

  • Alle pære-type pumper er forskjellige, så hvis du har problemer med montering din, sjekk med brukerhåndboken. Hvis du ikke har den opprinnelige brukerveiledningen, gå til produsentens hjemmeside, som du kan finne det i PDF-skjema.
  • Hvis du planlegger å jobbe utenfor hjemmet, vurdere å kjøpe eller leie en dobbel-elektrisk brystpumpe for å sikre at du opprettholde melkeproduksjonen. Manuelle pære-stil pumper er mer egnet for en og annen kveld.
  • For å få enda mer melk, dra nytte av babyens suger. Ved amming babyen på den ene siden, manuelt pumpe den andre. Du kan oppleve at du klarer å få mer melk denne måten. Dette kan bidra til å gjøre pumping enklere og mer sømløs hvis du forbereder for en natt ute.