Digidexo.com

Hvordan gjenopprette fra Cellulitt

Hvordan gjenopprette fra Cellulitt


Cellulitt er en betennelse i celler som spesifikt refererer til en infeksjon av dermis er kjennetegnet ved akutt spredning. Det er forårsaket av en invasjon av bakterier, typisk gram-positive, gjennom et brudd i huden. Cellulitt er vanlig og påvirker 2 til 3 prosent av befolkningen hvert år. Følgende trinn viser hvordan du gjenoppretter fra cellulitt.

Hvordan gjenopprette fra Cellulitt

•  Ta de foreskrevne antibiotika. De fleste pasienter med ukompliserte tilfeller av appelsinhud vil bare bli gitt en resept og sendt hjem. Pasienter med alvorlige tilfeller av appelsinhud kan trenge å bli innlagt på et sykehus slik at antibiotika kan gis intravenøst ​​og eventuelle underliggende årsaker identifisert.

Fortsett motta profylaktiske antibiotika for å hindre gjentakelse. De mest sannsynlige behandlinger inkluderer penicillin eller erytromycin to ganger per dag eller en månedlig injeksjon av benzatin penicillin.

Forvent en god prognose hvis det ikke er noen komplikasjoner. Antibiotika behandlinger i disse tilfellene er mer enn 90 prosent effektiv. Det er ikke uvanlig at de bakterier som forårsaker cellulitt å være motstandsdyktig mot penicillin, så alternative antibiotika kan være nødvendig.

Se etter vanlige komplikasjoner av appelsinhud. Disse inkluderer abscesser, bakteriemi, lymfangitt, super infeksjon og tromboflebitt. Ansikts appelsinhud forårsaker hjernehinnebetennelse hos barn 8 prosent av tiden.

Søk medisinsk behandling umiddelbart dersom infeksjonen nettstedet utvikler en knitrende eller hvesing, fordi dette kan indikere gass koldbrann, som bærer en 25 prosent dødelighet. Denne typen infeksjon kan spre seg raskt og vil kreve en kirurgisk konsultasjon for å fastslå behovet for debridement og mulig amputasjon.