Digidexo.com

Hva er farene ved geitemelk til human Infant Nyrer?

Hva er farene ved geitemelk til human Infant Nyrer?


Når kvinner er ikke i stand til å amme sine babyer, mange ser for den sunneste, mest naturlige andre alternativet. Mens geitemelk kan virke mer naturlig enn formel, og nærmere ernæringsmessig til morsmelk enn kumelk er, er det fortsatt svært forskjellige, og til syvende og sist, er det ment å ernære baby geiter, baby ikke mennesker. Forskjellene mellom morsmelk og geitemelk kan virke lite, men til bittesmå baby organer er det stort og derfor potensielt svært skadelig.

Protein Levels

Geitemelk, som kumelk, har mye høyere proteinnivåer enn for morsmelk. Mengden av protein i geitemelk kan påvirke et spedbarn nyrer negativt, forårsaker skade slik som gastrointestinal blødning.

Kalsium, natrium, og fosfor

Geitemelk er også mye høyere i kalsium, natrium og fosfor enn morsmelk. Inntar høye nivåer av disse mineralene er vanskelig på spedbarn nyrer og hele nyresystemet, og kan føre til smertefulle og noen ganger irreversible skader, så som anemi og hemmet vekst.

Ernæringsmessige mangler

I tillegg til å inneholde betydelig større mengder av protein, kalsium, natrium og kalium, er geitemelk mangelfull på vitaminer og mineraler som er nødvendige for å sunt menneske utvikling. Geitemelk er lav i jern, vitamin C og E, og essensielle fettsyrer at babyer får fra morsmelk. Disse manglene kan føre til anemi og feil utvikling. I tillegg er fett i geitemelk er mye vanskeligere for menneske spedbarn å absorbere og bruke effektivt.