Digidexo.com

Vann Født Vs. Tradisjonelle Fødsel

Vann Født Vs.  Tradisjonelle Fødsel


Brukes mer i Europa enn USA, lar vann fødsel kvinner tåle arbeidskraft og / eller føde i vann. Noen er skeptisk til praksisen, men talsmenn sier det er lettere på babyen og mor enn fødsler utført på andre måter.

Beliggenhet

Tradisjonelle leveranser vanligvis sted i en seng. Vann fødsler vanligvis sted "birthing bassenger", som er kar med varmt vann. Temperaturen på vannet reguleres.

Sikkerhet

Ifølge en sveitsisk studie ved Klinikk for obstetrikk og gynekologi på 2.000 vannfødsler, vann fødsel og bed fødsler har samme grad av sikkerhet for mødre og babyer. Vann-fødsel forskning er fortsatt ung.

Pain Relief

Vann fødsel reduserer behovet for smertestillende under arbeid, selv om BabyCentre UK sier nærvær av jordmødre kan være årsaken. Den amerikanske Graviditet Association sier vann fødsel tillater kroppen å frigjøre smertestillende endorfiner, mens i tradisjonell levering, lokalbedøvelse (epidural, pudendusblokk, spinal blokk) er ofte brukt.

Rive og episiotomi

Fordi perineum er mer avslappet og elastisk, kvinner leverer via vann fødsel har mindre rive og et redusert behov for en episiotomi enn kvinner levere babyer tradisjonelt. Dette gjelder selv når mødre bare tilbringe en del av arbeidskraft i vann.

Pinsett Bruk

Pinsett bruk er ikke nødvendig i vannleveranser så ofte det er i tradisjonelle fødsler.

Bedre blodsirkulasjon

Tilbringer arbeidskraft i vann gir bedre blodsirkulasjon, noe som betyr at mer oksygen til morens uterine muskler, så vel som for barnet, i henhold til American Association graviditet.