Digidexo.com

Hjem rettsmidler for plager i babyer

Hjem rettsmidler for plager i babyer


Kolikk, vugge cap, bleie utslett og baby acne er alle ting som negativt påvirker en baby. De fleste hjem rettsmidler er bare sunn fornuft handlinger som vil spare babyer smerte eller irritasjon. De rettsmidler er trygge, men det er best å sjekke med barnelege før du prøver å bruke dem.

Kolikk

Kolikk er en sykdom som driver babyer å gråte, og det kan påvirke en forelder på samme måte. Babyer er utrøstelig når de får magekramper fra en opphoping av gass. Det finnes ingen medisiner for å hjelpe den. Ofte fôring mindre porsjoner med hyppigere feedings vil løse problemet. Burping før, under og etter at en foring hindrer luft fra å komme inn i magen for å forårsake kramper. En gammel fremgangsmåte er å svøpe en baby fra halsen og ned i en mottaker teppe. Barnet bør ikke være i stand til å flytte, men bør likevel komfortabelt puste. Prøv et varmt bad, varmt vann flaske eller en massasje. Disse får ofte tarmer flytting. Motion ofte beroliger en kolikk baby. Ta en kjøretur i bilen, sette barnet i en transportør på toppen av tørrere mens den kjører eller kjøpe en vibrerende barnesete. Hvit støy vil også roe en baby ved dysser ham eller henne til å sove. Usøtet, svake urtete er trygt å gi babyer. Bruk kamille, ingefær eller peppermynte med en lege godkjenning

Cradle Cap

Cradle cap er en gulaktig flassende skorpe som dannes på hode, nakke, ører og i bretter av kroppen. Olje glands overprodusere og lage skalaen. Vask barnets hår og børste med en myk børste eller en myk tannbørste. En gammel middel er å gni området med mineral eller olivenolje og børste av skalaen. Dette kan noen ganger forverre problemet, særlig når oljen ikke blir vasket ut umiddelbart. Hvis huden blir rød og irritert, kan en gjær infeksjon være et problem warranting en lege konsultasjon.

Bleie utslett

Bleie utslett er en irritasjon forårsaket av kontakt med urin eller avføring. Det gjør en baby sure, og det er nødvendig å endre bleier ofte. Bruk engangs stedet for tøybleier fordi de er mer absorberende. Hold deg unna baby kluter med alkohol som vil irritere området. I stedet, bruk en myk klut med varmt vann for å vaske babyen, og aldri bruke pulver eller maisstivelse som det fører til bakterievekst. Gi barnet mer væske til vann ned urin og bade babyen i en bøtte med varmt vann og 2 ss. natron. Tørr brønn, plasserer barnet på magen oppå et håndkle, og la barnet være bleie-fri for en stund.

Baby acne

Baby akne viser seg som røde nupper i ansiktet og pannen og er forårsaket av hormonforandringene. Selv om det ser stygt, det virkelig ikke bry barnet mye og vil rydde opp etter seg selv. Vask barnets ansikt med vann og et fuktighetsbevarende mild såpe to til tre ganger om dagen. Aldri klemme eller skrape kviser, da dette kan forårsake infeksjon.