Digidexo.com

Post-Meningitt Symptomer

Hjernehinnebetennelse er en infeksjon av membraner som omslutter hjernen og ryggmargen som kalles hjernehinnene. Virus eller bakterier forårsaker de første symptomene på hjernehinnebetennelse, som inkluderer alvorlig hodepine, nakkestivhet og feber. En person som har hjernehinnebetennelse også kan oppleve symptomer som ligner på influensa eller utslett. Selv om de fleste mennesker med milde tilfeller av hjernehinnebetennelse komme seg, andre mennesker med hjernehinnebetennelse Erfaring etter hjernehinnebetennelse symptomer.

Fakta

Post-meningitt symptomer er avhengig av typen og alvorlighetsgraden av meningitt en pasient utviklet. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag rapporter at folk med hjernehinnebetennelse forårsaket av bakterier (også kjent som bakteriell meningitt) er mer sannsynlig å oppleve post-hjernehinnebetennelse symptomer, sammenlignet med personer med viral hjernehinnebetennelse.

Nedsatt hørsel og tap

Hørselsproblemer er den vanligste etter hjernehinnebetennelse symptom. Folk som har hatt hjernehinnebetennelse kan oppleve tinnitus (øresus), mild til alvorlig hørselstap eller døvhet. Skader på det indre øret forårsaket av hjernehinnebetennelse kan også føre til problemer med svimmelhet og tap av balanse.

Fordi hørsel er ofte svekket hos barn med hjernehinnebetennelse, kan språkutvikling bli negativt påvirket.

Brain og nerveskader

Fordi meningitt forårsaker betennelse og infeksjon i hjernen og ryggmargen, post-meningitt symptomer som vanligvis involverer skade på disse områder. En person med post-hjernehinnebetennelse symptomer kan oppleve tilbakevendende hodepine (som kan være alvorlig), hukommelsestap og konsentrasjonsvansker. På grunn av hjernen og nerveskader, kan en person å utvinne fra meningitt oppleve klossete og svakhet eller lammelse på en side av kroppen. Han eller hun kan også utvikle lærevansker som spenner fra midlertidige og mild til permanent og alvorlig.

Atferds-og følelsesmessige endringer

Ifølge Meningitt Foundation of America, for måneder etter hjernehinnebetennelse, kan en person være klengete, humørsyk, aggressiv og deprimert. Søvnproblemer, hyppige mareritt, humørsvingninger som fører til raserianfall og depresjon også er vanlig etter en hjernehinnebetennelse. I tillegg er en person som hadde hjernehinnebetennelse kan utvikle sengevæting, frykt for leger og sykehus og andre emosjonelle og atferdsmessige problemer.

Beslag

Anfall eller epilepsi også er etter hjernehinnebetennelse symptomer. Når en person opplever anfall etter den fjerde dagen på sykehuset, vanligvis spår det at han eller hun vil ha flere komplikasjoner mens utvinne fra hjernehinnebetennelse.