Digidexo.com

Hvordan virker Weight Watchers hjelpe til med vekttap?

Hvordan virker Weight Watchers hjelpe til med vekttap?

Mat og aktivitet

Siden det er starten i 1963, har Weight Watcher metode for vekttap eksploderte i en kraft hus i vekttap industrien med steder i over 30 land. Selv om detaljene i Weight Watcher plan har variert i løpet av de siste 40 årene har fokus har alltid vært på redusert kalori mat og økt fysisk aktivitet. Fysisk aktivitet økes sakte i løpet av studiet. Enhver aktivitet som brenner kalorier er oppmuntret som sporer mengden aktivitet oppnådd.

Foreløpig Weight Watchers har to mat planer kunder kan velge mellom: The Core Plan og Flex Plan. The Core Plan reduserer kaloriinntaket med å anbefale en person spise fra en bestemt liste over sunn mat, mens Flex Plan tillater en å spise noe mat så lenge det er innenfor en viss daglig poeng totalt. Punktene tillatt per person per dag er basert på de vekt, aktivitetsnivå, kjønn og alder. Hver mat har en poengverdi som er tildelt basert på fett, fiber og kaloriinnhold. Dette punktet system lar medlemmer spore matinntaket uten å måtte nøye telle kalorier.

Både Flex og Core Planer hjelpe til med vekttap, ikke bare ved å redusere kalorier og fett, men ved å fokusere på hele korn og sunne vaner. Både mat planer anbefaler et balansert kosthold ved å foreslå at følgende blir konsumert hver dag: tre meieri porsjoner, fem porsjoner med frukt og grønnsaker, to teskjeer av sunne oljer, seks glass vann, to porsjoner av sunne proteiner, en multi-vitamin og begrenset / ingen alkohol eller sukker.

Support

Selv om mat og aktivitet er hjørnesteinene i de fleste vekttap planer, Weight Watcher går et skritt videre med sine råd. Vekt Watcher medlemmer oppfordres til å delta på ukentlige møter under og etter vekttap. Disse møtene er utformet for å hjelpe dieter opphold på sporet ved å gi støtte og ansvarlighet. Møter blir drevet av ledere som har brukt Weight Watcher plan om å miste og opprettholde vekttap. Ekstra støtte i form av andre gruppemedlemmene er også vurdert tasten. Vekt Watcher gir også støtte i form av vekttap forskning, nettbaserte verktøy som diskusjonsgrupper, meny og mosjon ideer og vekttap matvarer.

Behavior

Atferd er en viktig komponent for noen varig vekttap, ifølge Weight Watchers. På grunn av dette har vekt Watcher plan fokuserer på egenkontroll og kognitive ferdigheter. Egenkontroll er gjort ved å spore matinntak og aktivitet og delta ukentlig veie-in økter. Programmedlemmer er også oppmerksom på metoder for å endre usunne tankemønstre ved å lære kognitive ferdigheter kalt "Verktøy for å leve." Disse verktøyene er viktig å holde seg med programmet oppnå langsiktig vekttap.