Digidexo.com

Hvordan fikse ødelagte kapilærer

Ødelagte blodkar, også kjent som åreknuter, er en hudlidelse som ofte finnes på beina. De er preget av årer som bule over huden, og skaper kronglete mønstre av lett synlige blodårer. Denne tilstanden rammer 50 prosent av de over 50 år gammel, og har en tendens til å påvirke kvinner mer enn menn. Flere forskjellige behandlingsmåter er tilgjengelige for å behandle ødelagte blodkar.

Hvordan fikse ødelagte kapilærer

•  Spør legen din om skleroterapi. Dette alternativet innebærer å injisere en løsning direkte inn åreknuter. Legen bruker en liten nål til å injisere sklerose løsningen inn i blodårene; løsningen irriterer veggen av venene, forårsaker midlertidig hevelse. Snart venen atrophies og blir mild arrvev som snart går i oppløsning. Dette er et populært alternativ fordi det er minimalt invasiv og svært effektiv.

Spør om legen din om du kvalifiserer for en ambulerende phlebectomy. Denne prosedyren er mer drastisk enn skleroterapi og er mer hensiktsmessig for spesielt store åreknuter. Legen gjør små snitt i huden, klipp venene inn i segmenter, og glir venene ut av huden perforeringer. Etter prosedyren, bør du gå med trange strømper for en uke eller to for å komprimere de resterende blodårer; Dette er viktig for en fullstendig restitusjon.

Tenk det mest moderne behandlingsalternativ, endovenous ablasjon. Denne prosedyren, også bare kalt "varicose vein behandling," er det mest moderne alternativ for ødelagte kapillær terapi. Et kateter blir satt inn i et berørt vene gjennom hvilken lege glir en liten radiofrekvens-enhet. Når enheten er i den optimale plassering, blir varmen avgis i retning av den brutte kapillarrøret. Denne varmen fører til venen å lukke opp, til slutt arrdannelse og krymper. Selv om fremgangsmåten er forskjellig, er sluttresultatet lik sklerose.

Hint

  • Hestekastanje frø kan bidra til å gjenopprette sunn venøs funksjon; sjekke en helse-butikken for aktuell eller muntlige anvendelser av dette produktet.