Digidexo.com

Fordeler og ulemper ved å være en perfusjonist

Fordeler og ulemper ved å være en perfusjonist


Under hjertekirurgi, er en perfusjonist ansvarlig for driftsmidler som midlertidig erstatter pasientens respiratoriske og sirkulasjons funksjoner. Sertifiserte perfusionists utviser stor presisjon i hell utfører sine plikter. Forstå fordeler og ulemper ved å jobbe som perfusjonist er viktig når de vurderer dette feltet.

Lønn

Ifølge American Medical Association, kan nylig-sertifiserte perfusionists forvente en årlig lønn på $ 60,000 til $ 75,000 per år. Perfusionists med to til fem år på jobben gjør $ 70,000 til $ 90,000 og perfusionists med enda mer erfaring kan tjene så mye som $ 100.000. Perfusionists kan også avansere til lederstillinger hvor lønninger ofte overstiger dette beløpet.

Timer

En ulempe de som vurderer denne karrieren bør merke seg er at lange dager er ikke uvanlig for perfusionists. Et operasjonsteam utfører en 15-timers levertransplantasjon vil kreve en perfusjonist gjennom hele prosedyren. Perfusionists arbeide på sine føtter og håndtere tungt utstyr. I tillegg til sitt vanlige arbeid uke, perfusionists er ofte på vakt netter og helger.

Krav

Perfusionists finne personlig tilfredsstillelse i å utføre en jobb som er utfordrende og krevende. Som en integrert del av et kirurgisk team, er det perfusjonist rolle avgjørende for å bevare pasientens liv mens hjertet er immobilisert. En perfusjonist kontinuerlige vurdering av pasientens status og effektiv kommunikasjon med kirurger bidrar til å sikre en vellykket prosedyre. Den perfusjonist også jevnlig bistår andre medisinske spesialiteter under operasjoner.

Stress

En annen ulempe å vurdere er nivået av stress denne stillingen innebærer. Selv om pasienter kan dele likheter, er ikke fremgangsmåten nøyaktig den samme. Medlemmer av det kirurgiske teamet trenger å opprettholde intens fokus over lang tid. Tilsynelatende godartet feil kan ha kritiske konsekvenser og perfusionists må vite hvordan de skal reagere på alle mulige situasjoner.