Digidexo.com

Bedsore Forebygging Cream

Liggesår er en svært plagsom og irriterende tilstand som skjer med folk som er sengeliggende i lange perioder, ifølge Mayo Clinic. Når det er sterkt press på en del av kroppen på grunn av mangel på bevegelse, er tilførselen av blod og oksygen til den del redusert. The Mayo Clinic antyder liggesår vanligvis skjer på baksiden hvis du er helt immobilisert og ute av stand til å bevege seg fra en utsatt posisjon, eller på baksiden av lårene eller på baken hvis du er begrenset til en stol.

Bedsore Forebygging

Liggesår kan føre til infeksjon og kan fremskynde døden, så vel som forårsaker ubeskrivelig lidelse som er forsterket av pasientens hjelpeløshet. Du kan prøve en rekke remedier for denne smertefulle sykdom. The Mayo Clinic sier en av de beste måtene å forebygge liggesår er å holde skiftende pasientens posisjon hvert par timer eller så. Dette er ikke alltid mulig, hvis du ikke kan slå pasienten fysisk. Bruken av kremer er en annen løsning på problemet, i henhold til American Journal of sykepleier. Den grunnleggende ideen bak å bruke kremer er å fukte området der liggesår form, for å fylle opp død hud og for å kjøle ned området.

Aloe Vera

Aloe vera kan bidra til å forhindre og behandle liggesår. Denne kremen hjelper ved å kjøle ned huden, øker blodgjennomstrømningen. For best resultat med denne kremen, snu pasienten til siden. Vask tilbake med vann og påføre kremen minst tre ganger om dagen. Dette kan bidra til å forhindre dannelsen av sengen sår og hjelpe behandle sårene forbundet med seng sår. Melk av Magnesia kan også være nyttig for å redusere hevelse og rødhet. Som aloe vera, har melken magnesia også anvendes tre ganger daglig.

Bleieutslett Cream

The American Journal of Nursing sier bleieutslett krem ​​kan være effektive på grunn av sin milde, steroid-fritt innhold. Som de andre kremer, bør det anvendes tre ganger daglig på områder som er utsatt for liggesår. Den mangel på oksygen som forårsaker liggesår har å løses, og denne kremen kan oppmuntre blod og oksygen å strømme til området, hindrer liggesår og gi midlertidig lettelse når du har liggesår.