Digidexo.com

Ichthammol salve & Other Cures for Byller

Byller, også kjent som furuncles, er hovne støt på huden som oppstår fra bakteriell infeksjon i hårsekkene. Selv om ikke farlig, koker er vanligvis smertefullt og kan sive eller lekke pus. Herding koker vanligvis består av en kombinasjon av hjemmehjelp og et antibiotikum eller rengjøring salve. En salve brukes til å kurere byller er ichthammol salve, og det er ulike hjem rettsmidler. I noen tilfeller kan det imidlertid hende at du må gå til lege.

Ichthammol salve

Ichthammol salve, noen ganger referert til som svart tegning salve, er et produkt som inneholder svovelsyre skifer blandet med en bærer, slik som bivoks eller parafin. Salven er mildt korroderende og brukes til å fjerne urenheter slik som bakterier eller sopp fra huden.

Konsultere legen din før du bruker ichthammol salve, som han kan foreslå at koke må kirurgisk rengjøres først. Hvis han gir deg tillatelse til å bruke ichthammol salve, først rense koke med varmt vann og såpe. Påfør et tynt lag av salven direkte i kok i henhold til instruksjonene på flasken eller tube, og deretter dekke det berørte området med en steril bandasje.

Vask hendene grundig etter berøring en byll å hindre muligheten for smitte andre steder på huden. Gjenta denne prosessen daglig og overvåke dine symptomer for å sikre at byllen er i tilbakegang. Snakk med legen din hvis du ikke merker noen bedring over tid.

Hjem Rettsmidler

Mye av prosessen med herding en byll kan gjøres hjemme. Suge en vaskeklut i varmt saltet vann og bruke det til å koke. Gjør dette daglig i minst 10 minutter om gangen. Dette vil hjelpe koke brudd og renne mer effektivt. Påfør en over-the-counter antibiotika til det berørte området og dekke den med en steril bandasje. Forsøk aldri å tømme en byll ved å klemme eller piercing den.

Det er flere alternative legemidler som har vært kjent for å minske koker over tid. Bland 1 ts. av gurkemeie pulver i varmt vann og bruke den til å koke daglig. Dekk til huden med en steril bandasje etter dabbing på pastaen. Du kan også ta 450mg av gurkemeie pulver daglig i pilleform. I stedet for gurkemeie pulver, kan du også bruke tea tree eller lakserolje. Bruk disse oljer direkte til koke eller dab på huden med en bomullsdott.

Rengjøring

Hvis en byll blir alvorlig eller ikke avta over tid, kan det hende at legen trenger å rengjøre den. Hun vil vanligvis bruke en steril kirurgisk verktøy for å klippe eller hull på byllen, rense eventuelle pus eller infeksjon inne, deretter dekke koke med steril kompress. Dette vil hjelpe koke renne over tid. Ta noen antibiotika foreskrevet av legen din; disse vil bidra til å redusere levetiden til en byll og hindre videre smitte.