Digidexo.com

Hvordan bli kvitt arr Naturligvis

Arr kan være pinlig. Hvis du har arr som du ønsker å bli kvitt, kan du ha blitt fristet til å snakke med en plastisk kirurg. Før du går til det ekstreme for å ha kirurgi, som vil bare lage nye arr i et mindre opplagt sted, må du prøve noen naturlige måter å helbrede arr. Du kan bli kvitt arr, eller i det minste minimere deres utseende, med noen få naturlige teknikker. Disse teknikkene er ikke vanskelig, men du trenger å feste med dem før du merker bedring.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt arr Naturligvis

•  Åpne vitamin E kapsler og gni oljen på arret daglig, mens det er healing. Dette vil hjelpe det til å gro bedre og med mindre synlige arr.

Masser arret på en jevnlig basis når såret er lukket. Dette bidrar til å øke blodtilførselen til området. Fortsett masserer arret på regelmessig basis i flere måneder.

Hold arret dekket når du er i solen. Strålingen fra solen kan føre til arrvev å bli misfarget. Du må unngå soleksponering for omtrent et år.

Dekk arret med silikon ark når den ikke behandle det, forutsatt at såret har lukket. Silikon ark kan hjelpe lette farging av arret. De kan også bidra til å lindre kløe og smerter som kommer som arret fortsetter å gro.

Gjør en eterisk olje behandling for arr. Sett omtrent 30 dråper av lavendel essensielle olje i den lille beholder. Tilsett olje fra 10 av de vitamin E kapsler, de 1 ss. av hvetekimolje, og en ss. rose hip frø olje. Bruk Popsicle pinne for å røre disse sammen godt.

Bruk en liten bit av oljeblanding på arret, gni den mot arret. Gjenta denne prosessen opp til fire ganger om dagen.

Tips og advarsler

  • Husk at noen arr ikke vil forsvinne helt, men disse trinnene vil bidra til å gjøre dem mindre synlige.
  • Jo tidligere du starter behandling etter at såret har grodd, jo mer sannsynlig vil det være at du vil være i stand til å forbedre eller eliminere arrdannelse.
  • Beskytt arr fra ytterligere skade. Hvis du re-skade området, vil du ha mindre suksess i å bli kvitt arrene.
  • Test alltid et område av huden din før du bruker essensielle olje til arret. Noen mennesker er allergiske for disse oljene. Ikke bruk eterisk olje behandling hvis du utvikle en reaksjon når du tester din hud.
  • Bruk aldri tobakk mens behandling arr. Det vil gjøre det vanskeligere for arr å helbrede.
  • Alltid snakke med legen din før du begynner å behandle arr.