Digidexo.com

LED Therapy & Tendinitt

Lysdioder, også kjent som lysdioder, kan anvendes i behandling av tendinitt, ifølge University of Wisconsin Department of Kinesiology. I en studie utført der, mindre muskelsvakhet og smerte resulterte når LED-terapi ble anvendt i motsetning til de som er gitt ultralydbehandling.

Tendinitt

Ifølge University of Maryland Medical Center, er en tilstand der sener --- fibrene brukes til å koble en bestemt muskel til en nærliggende bein --- bli irritert, betent eller hovne på grunn av aldring, overforbruk av muskler og senebetennelse bein i det berørte området, eller skade.
Revmatoid artritt og andre sykdommer kan føre til senebetennelse, også, og hvis tilstanden oppstår gjentatte ganger i et bestemt område (som er tilfellet hos personer som spiller sport regelmessig) det kan til slutt føre til en mer alvorlig tilstand som kalles tendinose.

Light-Emitting Diode Therapy (LED)

Ifølge National Cancer Institute, er light-emitting diode terapi en type fotodynamisk terapi brukes til å bekjempe kreft ved å aktivere kreft-bekjempelse av narkotika. I tillegg har lysterapi også blitt brukt til å behandle værsyke (SAD) og depresjon. Men LED er også en potensiell behandling alternativ når du arbeider med smerter og betennelse på grunn av senebetennelse.

LED for Tendinitt Treatment

Selv om lampe brukes i kampen mot kreft, er det bare som et medikament-aktiverende mekanisme som den ikke trenger dypt nok (eller har evnen) til å ødelegge eller krympe tumorer verket. Det er derfor det er også gunstig for å redusere smerter og betennelser forårsaket av senebetennelse, som det ikke har evnen til å ødelegge vev eller gå dypt nok til å forårsake ytterligere muskel eller sene problemer. Isteden går den kun dypt nok til å aktivere kroppens produksjon av adenosintrifosfat (ATP), en kraftig celle brennstoff som er nødvendig for daglig cellulær aktivitet i kroppen (inkludert celler og vev reparasjon og helbredelse).

LED og ATP

LED-virker ved å stimulere kroppen til å produsere mer ATP, i henhold til University of Wisconsin, gir seneceller med den nødvendige brennstoff for å møte cellulære reparasjonsbehov. Cells bruke denne ATP drivstoff for stoffskiftet på cellenivå, reparasjon og helbredelse av sener berørt av senebetennelse og redusere smerter og betennelser.

LED Verus Ultralyd Therapy

Mens ultralyd terapi har blitt brukt til å behandle smerter og betennelser på grunn av senebetennelse, konkluderte en University of Wisconsin studie som ultralyd og LED-terapi var like gunstig i møte symptomer som følge av senebetennelse. Imidlertid LED terapi arbeidet raskere enn ultralyd tilnærming.