Digidexo.com

Hjerte Valve Infeksjoner

En hjerteklaff-infeksjon er også kjent som endokarditt, som kan referere til en infeksjon av hjerteklaffen, hjertemuskelen eller slimhinnen av hjertet. Hvis du ikke behandle infeksjonen så snart som mulig, vil du risikere å skade ditt hjerte og lidelse andre livstruende komplikasjoner.

Årsaker

Bakterier som kommer inn i blodbanen og låsen på hjerteklaffene er årsaken til hjerteklaff infeksjoner. Dette kan oppstå på grunn av forurensede nåler, katetre, tannbehandling som kan kutte tannkjøttet, en vanlig infeksjon, en sykdom som inflammatorisk tarmsykdom og selv aktiviteter som å tygge mat og pusse tennene.

Symptomer

Symptomer på en hjerteklaff infeksjon kan være feber, frysninger, tretthet, nattesvette, leddsmerter, vedvarende hoste, kortpustethet, uvanlig vekttap, blod i urinen, ømme flekker i fingrene, røde eller lilla flekker på huden din, øyne eller munn, og hevelse i bena.

Diagnose

Å diagnostisere en hjerteklaff infeksjon, kan legen kjøre en blodprøve, et elektrokardiogram, en ekkokardiogram, en kiste x-ray, en MR-undersøkelse eller en CT scan.

Behandling

Ifølge Mayo Clinic, er den vanlige behandling for en hjerteklaff-infeksjon antibiotika, som kan gis via en IV.

Kirurgi

Hvis hjertet ditt har vedvarende skader, kan det hende du trenger kirurgi for å reparere eller erstatte ventilen. Hvis tilstanden er forårsaket av en soppinfeksjon, kan du trenger kirurgi for å utrydde infeksjonen.