Digidexo.com

Hvordan søke Heat til ømme muskler og Knop

Såre og spente muskler kan føre til verkende og smerte. Enten muskelen er vondt av overanstrengelse eller spenning, kan varmen bidra til å lindre smerten.
Det er tider når det er bedre å behandle en sår muskel med kulde enn med varme. Varme kan øke blåmerker eller hevelse hvis den anvendes umiddelbart etter en skade eller streng trening. På disse tider en ispose eller kaldt komprimere ville være bedre å bruke fordi de reduserer betennelse og hevelse bedre i de situasjonene.
Når en muskel har hatt tid til å slappe av og bli mindre betent varmen kan brukes.

Bruksanvisning

Hvordan søke Heat til ømme muskler og Knop

Kontroller at muskelen ikke er fortsatt hevelse eller blåmerker. Legge varme til det mens noen av disse tingene skjer kan forårsake mer skade. Varme øker blodtilførselen til området, som er hva som forårsaker blåmerke eller hevelse å forverres.

Varm opp komprimere i mikrobølgeovn, hvis det er nødvendig. Sørg for at du kan holde det komfortabelt. Hvis det er for varmt til å holde, er det for varmt til å søke til en annen del av kroppen.

Still inn timeren på 20 minutter. Ta komprimere eller pad av etter 20 minutter er opp.

Gjenta varme omslag før aktivitet for å løsne opp muskler eller noen timer etter den første søknaden.

Tips og advarsler

  • Bruk is på områder som er sår umiddelbart etter en skade. Heat kan brukes senere for å slappe av den skadde muskelvev.
  • Ikke sove på en varmepute eller legg igjen en kompress på for en lengre periode. Du kan utvikle et brannsår hvis du lar varmen på ett område for lenge.