Digidexo.com

Typer Tilbake Bukseseler for skoliose

Skoliose er en skjelett lidelse som er karakterisert ved en eller flere laterale kurver av ryggraden. For moderate tilfeller av skoliose, er den vanligste behandlingen oppkvikkende.

Milwaukee Brace

Den Milwaukee Brace er en som omgir hele torso og inkluderer en halsring som er festet ved hjelp av en bar også. En Milwaukee seler er generelt slitt hele tiden, bortsett fra når du dusjer.

Boston Brace

En Boston brace er foreskrevet for thorax eller lumbale kurver. Det er bygd opp av tilpasset støpt plast med stropper for å justere for passform og er vanligvis brukes til enhver tid.

Charleston Brace

En Charleston Brace, eller en "bøyd spenne ', er fremstilt av støpt plast, men skiller seg fra en Boston bøylen ved at den er montert på barnet mens han bøyer seg til siden. Denne typen seler er slitt bare om natten.

Spinecor

Den Spinecor brace er en fleksibel spenne som består av et system av skredder montert elastiske stropper og gir mulighet for helt normal bevegelse.

Providence Brace

The Providence Brace er en lav-profil plast støpt seler som er slitt bare om natten, og gir tilsvarende korreksjon til dagtid tannregulering for mild til moderat krumming.