Digidexo.com

Hva Frukt Inneholder Alpha Lipoic Acid?

Hva Frukt Inneholder Alpha Lipoic Acid?


Alpha Lipoic Acid (ALA) er en av mange antioksidanter som finnes i naturen, og som produseres i kroppen til å bekjempe frie radikaler. Frie radikaler forårsake skadelige kjemiske reaksjoner som kan ødelegge celler, organer og vev i legemet. ALA er både vann- og fettoppløselige, i motsetning til andre antioksidanter, slik at de fungerer i hele kroppen. Forskning viser også ALA kan hjelpe regenerere andre utarmet antioksidanter.

Grønn Pepper

Mens grønn paprika anses å være grønnsaker i den kulinariske forstand, de er botanisk frukter. Grønn pepper er høy i kloroplaster, som enkelte studier har vist indikerer frukten er høy i alpha lipoic syre, ifølge George Mateljan Foundation. I tillegg, grønn paprika er gode kilder til vitamin C, tiamin, vitamin B6, betakaroten og folsyre.

Tomater

Tomater, som grønn paprika, blir noen ganger ansett som en grønnsak, men er i virkeligheten en frukt. Alpha Lipoic syrer er blitt funnet i tomater og blir vanligvis syntetisert for anvendelse i hudkremer. Tomater inneholder også den kraftige antioksidanten lykopen. Lykopen beskytter mot visse kreftformer, så vel som å beskytte hjertet. Tomater i sin rå form har høye konsentrasjoner av vitamin C.

Grapefrukt

De alpha lipoic syre som finnes i grapefrukt syntetiseres også for bruk i hudkremer. Som tomater, inneholder grapefrukt lykopen og vitamin C. Den ene halvdelen av en grapefrukt inneholder mer enn 70% prosent av det daglige verdi for vitamin C. Grapefrukt høye antioksidantaktivitet kan inntas i form av fersk juice.

Sitron / Limes

Sitroner og lime inneholder alpha lipoic syre og kan tilberedes eller inge rå. Sitron og lime inneholder limonoids, et stoff som har vist seg å bidra til å bekjempe kreft i munn, hud, lunge, bryst, mage og tykktarm. Begge lime og sitroner inneholder antioksidanter flavonoider; limes inneholder en spesiell type som kalles flavonol glykosider. Disse flavonol glykosider er blitt vist til å stoppe celledeling i mange cancercellelinjer og har viktige antivirale effekter. Studier fra Vest-Afrika i 2000 funnet inkludering av lime juice i måltider i løpet av koleraepidemien var fast bestemt på å redusere sjansen for å pådra seg sykdom.