Digidexo.com

Herbal Behandling for blære infeksjoner

Det er mange naturlige rettsmidler for å behandle en blære infeksjon uten å måtte ty til å ta en reseptbelagte medisiner. Herbal behandlinger for blære infeksjoner er et populært og trygt alternativ, med urter som er tilgjengelig til enhver lokale helsekost butikk. Behandling med en urte-programmet kan omfatte å bruke urter som gir forsurende egenskaper, de som er antiseptiske midler, anti-inflammatoriske og urinveisløsninger og tonics. Men hvis ingen av disse metodene hjelper med blæren infeksjon, er det best å ta kontakt med din lege for en hensiktsmessig behandlingsplan.

Uva Ursi

Et velkjent urtemedisin for behandling av blære infeksjoner er UVA Ursi eller bearberry. Dette er lett tilgjengelig i kapselform på noen anerkjente urte forhandler. Denne spesielle planten har vært brukt i århundrer for å behandle blære infeksjoner og er ganske effektiv. Den anbefalte dosering tar ni kapsler inneholder 500 mg hver hver dag frem til blæren infeksjonen er kurert.

Gullris Tea

Ifølge den tyske Commission E (som tilsvarer den amerikanske Food and Drug Administration), er oker te en effektiv kur for å behandle blære infeksjoner. Gullris er ansett å være en av de sikreste og mest effektive urte behandlinger for blære infeksjoner. Forbered te ved å kombinere en teskje av tørket urt med en kopp vann, kok i ti til 15 minutter, sil og drikke. Drikk 2-3 kopper daglig eller før symptomene avta.

Corn Silk og tyttebær

En annen effektiv behandling for blære infeksjoner er mais silke. Lage en te ved å kombinere en teskje av tørket mais silke med en kopp vann. Du kan også bruke to ts av fersk mais silke og bratt i en kopp vann. Kok opp vannet til en byll og putre i ti til femten minutter. Sil av og drikk 2-3 kopper daglig for lindring.
Tranebær har også en lang historie med å behandle urinveisproblemer og ofte kan forebygge og behandle blære infeksjoner. Tranebærjuice har den egenskapen av å være i stand til å forsurer urinen, noe som gjør det umulig for bakterier å feste seg til slimhinnen i blæren. For å lette urinveisproblemer og behandle en blære infeksjon, ta 2-4 kapsler med tranebær ekstrakt per dag eller drikke 16 gram av tranebærjuice per dag for å lindre symptomer.