Digidexo.com

Stiftelser som Fund Services for omsorgspersoner

Stiftelser som Fund Services for omsorgspersoner


Nye anslag fra Helse- og omsorgsdepartementet (DHHS) indikerer at individer snu 65 kan kreve opptil tre år med langsiktig omsorg. Ubetalte omsorgspersoner, som for eksempel familiemedlemmer eller samfunnet frivillige, gir de fleste som langsiktig omsorg. Ifølge en 2004 DHHS undersøkelse, omtrent 21 prosent av den voksne befolkningen i USA gitt omsorg for en voksen familiemedlem eller en venn. I gjennomsnitt, omsorgspersoner bruker 21 timer per uke omsorg for sine omsorgsmottakere. Tidsbruk og daglige krav til omsorgspersoner kan være utmattende eller plagsom. Pleiere selv krever støtte og opplæring for å hjelpe med sine daglige krav; flere stiftelser bidra til å finansiere disse tjenestene.

Harry og Jeanette Weinberg Foundation, Inc.

Harry Weinberg etablerte Harry og Jeanette Weinberg Foundation i 1959 for å sikre veldedige aktiviteter etter at han var borte. Sønn av fattige innvandrere, utviklet Harry en masse transitt imperium og ble en av de rikeste eiendomsmegling investorer i Amerika. The Weinberg Foundation hjelper de fattige gjennom tilskudd til organisasjoner som fokuserer på å gi grunnleggende behov, og søker å gi driftsmidler for programmer som støtter uformelle omsorgspersoner så vel som de som fremmer faglig langsiktige omsorgsarbeidere.

Den Omsorgs Foundation of America

En ikke-for-profit organisasjon stiftet av Gary A. Powell, selv en lang tid omsorg leverandøren søker Omsorgs Foundation of America til å gi mange støtteverktøy og ressurser for å hjelpe omsorgspersoner. I tillegg til å gi nettressurser om emner av interesse for omsorgspersoner foretar Omsorgs Foundation treningsøkter og støttegrupper gratis-of-charge. Den Omsorgs Foundation gjør tilgjengelig flere betalte tjenester for å hjelpe omsorgspersoner koordinere mer komplekse aspekter av Omsorgssvikt.

National Omsorgssvikt Foundation

The National Omsorgssvikt Foundation distribuerer pedagogiske støtte kits gratis. Den foundationâ € ™ s Caregiverâ € ™ s Support Kit fokuserer primært på de behov og krav til omsorg for pasienter med Alzheimerâ € ™ s sykdom; imidlertid, materialet i settet gjelder for størstedelen av pasienter som krever forsiktighet. The National Omsorgssvikt Foundation bærer også et støtte kit spesielt skrevet for omsorgspersoner omsorg for sårede veteraner.

Omsorgspersonen Relief Fund

Grunnlagt i 2009, Omsorgs Relief Fund tar for seg to hovedproblemer som uformelle omsorgspersoner står overfor. Omsorgspersoner ofte lider av stress og utmattelse. Medhjelperen Relief Fund Awards uformelle omsorgspersoner med bilag for profesjonelle hjemme omsorgstjenester. Bilagene tillate pleieren tid til å fokusere på sine personlige behov og etablere en langsiktig omsorg plan.