Digidexo.com

Hjem rettsmidler for magesmerter

Magesmerter er svært vanlig og kan bli provosert av et utvalg av årsakene. Hvis du ikke kan gjøre det til et apotek, ikke bekymre deg, fordi du kan være i stand til å finne en kur i ditt kjøkken spiskammer. I tillegg kan du hindre gjentakelse av magesmerter ved hjelp av noen enkle (og billige) hjem rettsmidler.

Identifiser din smerte

Buken er regionen mellom lysken og brystet. Dette er et ganske stort område, og magesmerter kan være lokalisert eller generell. For eksempel kan kramper i den nedre del av magen være forårsaket av menstruasjon hos kvinner, mens smerter i brystet er vanligvis forbundet med halsbrann. Isolere den type magesmerter man opplever skal hjelpe til diagnose og behandling, så vel som forebyggelse av fremtidige episoder.
Før du velger et hjem rette, isolere bestemt område i smerte. En utmerket ressurs for å hjelpe deg med å isolere der det gjør vondt kan bli funnet på Homeopati World Community hjemmeside.

Endre plassering

Posisjonen av legemet kan påvirke intensiteten av magesmerter. Prøv å sitte oppreist eller heve hodet Hvis du trenger å legge seg ned i senga.

Herbal rettsmidler

Kamille te er en utmerket kilde til lettelse for dem som lider av magesmerter og er spesielt nyttig i behandling av halsbrann.
Hengsle pulver, eller asafoetida, er en vanlig brukt urtemedisin for magesmerter. En studie ved Mashhad University of Medical Sciences i Iran 2000 konkluderte med at krydderet utløser sammentrekning av glatt muskulatur i magen. Lag en pasta ved å blande asafoetida pulver med olivenolje. Masser inn i navlen i en sirkelbevegelse.
Ingefær er også en utmerket hjem rette for magesmerter. Drikk ingefær-te eller bruke en ingefær lim til navlen. Blanding ingefær med sitron og sukker (eller bare drikke ingefærøl) er et utmerket middel for magesmerter, ifølge natural-homeremedies.org.
Andre urter som kan lindre magesmerter inkluderer bukkehornkløver, fennikel, koriander, selleri frø, laurbærblad og biskopens luke.

Probiotika

En studie 2006 utført ved det franske nasjonale instituttet for helse og medisinsk forskning, Frankrikes nasjonal organisasjon for folkehelsen forskning, fant at å legge probiotika til en daglig diett kan redusere magesmerter tilbakefall, spesielt hvis provosert av irritabel tarm syndrom. Probiotika er gode bakterier som bidrar til å opprettholde et sunt miljø i tarmen. Yoghurt er den vanligste og gunstig kilde til probiotika, men kosttilskudd kan også kjøpes på helsekostbutikker.

Forebygging

Vanligvis er magesmerter forårsaket av kosthold, som nevnt i organicfacts.net hjelps artikkelen "hjem rettsmidler for Magen Pain." Du kan forebygge magesmerter ved å eliminere krydret, fet og stekt mat fra kostholdet. Å drikke tilstrekkelige mengder vann og unngå koffein vil også bidra til å forhindre tilbakevendende magesmerter.

Advarsel

Ifølge Mayoclinic.com, er magesmerter vanligvis ikke en grunn til bekymring. Men vedvarende invalidiserende smerter kan kreve medisinsk behandling. Se en lege hvis du opplever blodig avføring, oppkast eller vedvarende kvalme, gul hud eller ømhet og hevelse i magen. Hvis smertene kan være relatert til en skade, kontakt lege for å hindre ytterligere skade.