Digidexo.com

Kan ADHD bli kurert?

ADHD, eller attention-deficit hyperactivity disorder, er en tilstand som rammer folk fra barndommen inn i sine voksne år. Dessverre er denne tilstanden ikke kureres. Barn kan etter hvert vokse ut av det når de når tenårene, men de fleste gangene det ikke går bort i det hele tatt. Heldigvis finnes det behandlinger tilgjengelig som kan hjelpe de som lider av ADHD.

Statistikk

The Centers for Disease Control og Prevention opplyser at mer enn 4 millioner barn har ADHD. Det er også sagt at menn er mer sannsynlig å ha ADHD enn kvinner. Forskere jobber hardt for å finne bedre behandling for å hjelpe folk som har denne tilstanden.

Årsaker

Selv om årsaken til ADHD ikke er kjent, er det noen faktorer som antas å spille en rolle i den tilstanden utvikling. Ifølge National Institute of Mental Health, tilsetningsstoffer i mat, kan dine gener og ditt miljø spiller en rolle. Forskere fra denne organisasjonen oppgir at videre forskning på gener kan bidra til å utvikle bedre behandlinger for ADHD. Mens det ikke er noen klar årsak for tilstanden, forskere har vanskeligheter med å hindre ADHD oppstår og herding av tilstanden.

Medline Plus slår fast at enkelte bildediagnostiske undersøkelser tyder på at hjernen til barn med ADHD er forskjellig fra de som ikke har tilstanden. Det sies at barn med ADHD håndtere visse kjemikalier som serotonin og adrenalin annerledes. Dette antas å være en primær medvirkende faktor til ADHD.

Forebygging / løsning

Fordi det er bare mistanke om visse faktorer som spiller en rolle i utviklingen av ADHD, et forebyggende plan ennå ikke er utviklet. Ifølge National Institute of Mental Health, er det ingen sikker måte å hindre ADHD.

Behandling

Det er mange behandlinger tilgjengelig for barn og voksne med ADHD. Heldigvis, dette hjelper de som lider av denne tilstanden, mens forskerne forsøker å finne en kur. Noen av behandlingene inkluderer medisiner som påvirker visse kjemikalier i hjernen som antas å føre til ADHD, og ​​atferdsterapi. Oftere enn ikke, er terapi og medisiner foreskrevet for å hjelpe den enkelte. Med mindre alvorlige tilfeller av ADHD, kan medisiner være den eneste behandling foreskrevet.

Andre sykdomstilstander

Studier fra National Institute of Mental helse viser at barn med ADHD kan ha andre forhold som kan bidra til attention-deficit hyperactivity disorder. Noen av disse forholdene omfatter Tour syndrom, bipolar lidelse, depresjon, angst og lærevansker. ADHD kan være årsaken til disse forholdene. Disse forholdene kan også spille en rolle i ADHD.