Digidexo.com

Hva er den beste naturlige middel for ADD?

Attention Deficit Disorder, eller ADD, fører mangel på konsentrasjon og hyperaktivitet hos barn og voksne. Noen 3 til 5 prosent av barn har lidelsen, og mange er behandlet for dette med narkotika. Noen foreldre og voksne kan ikke være fornøyd med stoffet regime og kanskje foretrekker naturlige rettsmidler for å bidra til å løse ADD problemer.

Diett

Noen leger mener at visse tilsetningsstoffer og mat varianter forårsake atferdsproblemer hos barn som dem utstilt ved lider av ADD. Dette kan være forårsaket av tilstedeværelse av allergener i disse matvarene som påvirker kjemiske balanse i hjernen. Kosten kontroller som å kutte ut sjokolade, farge tilsetningsstoffer, melk, har egg og hvete noen ganger forbedret atferdsproblemer. Feingold Diet, en additiv-fri diett, er et populært ADD alternativ rette. Disse dietter krever strengt oppsyn som de er bare effektive hvis de blir overholdt hele tiden.

Herbal rettsmidler

Flere urter har vist seg å bedre konsentrasjon og atferd hos barn og voksne som lider av ADD. GotuKola og Ashwaganda er to indiske urter kjent for å forbedre konsentrasjonen samt redusere angst. Hyoscyamus brukes til å hjelpe hyperaktivitet samt lindre noen av de muskulære tics forbundet med ADD. Disse kan bli funnet som supplement piller eller som pulver som kan bli utvannet i vann eller juice.

Næringsstoffer

Næringsstoffer er også stadig mer populært som en måte å naturlig behandle ADD symptomer. Tyrosin og Ievodopa er næringsstoffer som er syntetisert, eller endres i kroppen til dopamin, en naturlig relaxer. Disse næringsstoffene kan bli funnet på helsekostbutikker, men bør brukes under tilsyn av en lege i tilfelle av ADD. Overforbruk av Tyrosin og Ievodopa kan føre til en reduksjon i serotonin, som fører til depresjon.