Digidexo.com

Hvordan du kan endre din pH Fra Acid til Base

Hvordan du kan endre din pH Fra Acid til Base


For mye syre i kroppen er et problem, da det er mer utsatt for parasitter og virus. Bringe kroppens pH nivå fra syre til base eller alkalisk. Den beste samlede pH-nivå for blodet bør være litt alkaliske, på 7,365. Folk bygge opp høye nivåer av surhet fra stress og en diett med mye fett og karbohydrater, og lite frukt og grønnsaker. Følg noen skritt for å få kroppens surhetsgraden under kontroll.

Bruksanvisning

•  Kutt ned på usunn mat lastet med store mengder fett, protein eller karbohydrater. Unngå fast food, rødt kjøtt, junk food og andre ting som øker dine surhetsgraden. Bevege seg mot frukt og grønnsaker, noe som ytterligere reduserer surhetsgraden i kroppen og bringe basisnivået i blodet opp til normalt nivå.

Ta enzymtilskudd. Konsumere en eller to kapsler daglig av kosttilskudd som mat enzymer, proactaczyme plus, høypotent protease og naturens noni, for eksempel, på tom mage. Ta to Magnesium Complex med hvert måltid, som absorberbare magnesium bidrar til å gi en buffer mot surhet.

Rens fordøyelsessystemet ved å ta psyllium skrog kapsler når du går til sengs, som kan hjelpe deg å ha regelmessig avføring og skylle ut surhet i kroppen.

Ta en unse per dag av alkaliske mineraler som Ionic Minerals eller Mineral Chi Tonic. Bland en teskje av flytende klorofyll i vann og drikker omtrent åtte ganger per dag.

Ta en daglig vitamin supplement, som for mye syre i kroppen strimler du av viktige mineraler som kalsium og kalium, noe som kan skape Havok på bein og organer.