Digidexo.com

Hva er årsakene til Teenage Depresjon & Hvordan Manifest det?

Teenage depresjon har mange årsaker, noe som inkluderer foreldrenes skilsmisse, en dårlig breakup, press for å utføre på skolen og misnøye med kroppsbilde. Som et resultat av dette depresjon manifesterer seg selv på forskjellige måter.

Vanskeligheter i skolen

En av de viktigste tegnene på tenårene depresjon er en kamp i akademikere. Ofte tenåring vil savne klassen ofte, piske ut på lærere eller medelever eller savner viktige oppgaver.

Sosial isolasjon

Når tenåringer blir deprimerte, de begynner å isolere seg fra familie og venner. Noen foreldre vil merke at deres barn ikke får like spent som de pleide å være om skolens aktiviteter, og venner lurer på hvorfor de ikke ringe eller besøke så mye som før.

Overspising

En annen manifestasjon av tenårene depresjon er overspising. I noen tilfeller tenåringer slår til mat for komfort, fordi de kan ha opplevd avvisning fra sine jevnaldrende, og de føler at mat er en venn som ikke vil slå dem bort.

Eating Mindre

I situasjoner der tenårene depresjon er forårsaket av selvbilde problemer kropp, de utvikler spiseforstyrrelser som bulimi og anoreksi. De ønsker godkjenning av sine foreldre, venner og samfunnet, og under press de prøver å tilpasse seg disse standardene.

Drug Abuse

Når presset av livet bli tøft for noen tenåringer, ser de medikamenter som deres måte å nummen følelsesmessig smerte. Men de også gjøre det fordi de vil ha en følelse av tilhørighet fra sine jevnaldrende at de ikke kan få hjemme.