Digidexo.com

Sunn Vending Snacks for Kids

Sunn Vending Snacks for Kids


Salgsautomater er bra for en rask matbit, men tilbyr lite i veien for ernæring. Ligger i mange skoler og bedrifter, er salgsautomater vanligvis fullpakket med godteri barer, høy-kalori brus og fetende chips. Men hvis barnet ditt er sulten, og du blir tvunget til å velge en snack for ham fra en salgsautomat, det er sunne alternativer tilgjengelig.

Søtsaker

Hvis det er tilgjengelig, velger tørket frukt i stedet for en candy bar eller sukkerholdig chewy godteri. Selv tørket frukt inneholder som regel sukker, de inneholder også fiber og næringsstoffer. Dyr kjeks inneholder som regel færre kalorier og mindre fett enn mange informasjonskapsler ofte funnet i automaten, noe som gjør dem et sunt valg. Havregryn eller granola barer er også sunnere alternativer. Hvis du må velge sjokolade, sjokolade dekket peanøtter er et bedre valg, siden nøtter inneholder sunt fett og protein som vil holde barnet fornøyd lenger.

Chips og salte snacks

Det beste valget for en salt snack er solsikkefrø eller nøtter. Mandler og peanøtter er begge gode alternativer som tilbyr protein og sunt fett. Hvis barnet ditt er ute chips, velger bakt eller lav-fett varianter. Pretzels er vanligvis lav i fett eller fett-fri, noe som gjør dem et sunt valg. Hvis det er mulig, velger chips eller andre salte snacks laget med hele korn. Popcorn er også en sunn salgsautomat valg, men unngå popcorn inneholder ost eller ekstra smør.

Drikkevarer

Vann er den beste drikken til å velge fra en salgsautomat fordi den inneholder null fett og kalorier. Hvis vannet ikke er et alternativ, velger te, helst usøtet eller kosthold varianter. Fruktjuicer er også et sunnere alternativ, men velger juice som ikke inneholder tilsatt sukker hvis tilgjengelig. Noen automatene i skoler kan tilby skummet melk, som er et veldig sunt alternativ.

Nedkjølt Salgs

Mange skoler, sykehus og andre steder tilbyr nedkjølt mat i automatene. Hvis dette er tilfelle i din plassering, velger lav-fett yoghurt for en sunn snack. Frukt og baby gulrøtter er også sunne valg.