Digidexo.com

Høreapparater for barn

Høreapparater for barn


Hørselstap kan ha en betydelig innvirkning på ditt barns utvikling, spesielt med læring, tale, følelsesmessig og sosialt velvære. Heldigvis, høreapparater er en effektiv behandling for barnet ditt.

Hørselstester

Det er viktig å ha ditt barns hørsel testet for å bestemme type og alvorlighetsgraden av hørselstap, og evnen til å forstå tale. Hørselstester administreres av audiografer, som er hørsels fagfolk opplært i evalueringen og ikke-medisinsk behandling av hørselstap.

Medisinsk undersøkelse

Barnet ditt trenger en medisinsk undersøkelse av en otolaryngologist som er øre, nese og hals (ØNH) spesialist. ØNH vil finne årsaken og mulige medisinske behandling.

Høreapparat evaluering og montering

Din audiograf vil anbefale og passe barnet ditt med de mest aktuelle høreapparater. Bak-øret (BTE) stil er oftest anbefales fordi det kan justeres for øret størrelse som barnet vokser. BTE høreapparater kan også kobles til spesielle enheter for skole.

Høreapparat oppfølgingsbesøk

Barnet ditt trenger å gå tilbake til audiograf for oppfølgingsbesøk etter den første montering med høreapparater. Barnets høreapparater må justeres som hun tilpasser til enhetene og lærer hvordan å høre. Flere besøk vil være nødvendig i løpet av den første måneden eller så, etterfulgt av vanlige rechecks i seks måneders mellomrom.

Hjelpemidler for skole

FM klasserommet forsterkere som kobles trådløst til ditt barns høreapparater er ofte anbefalt. De gir et klart signal i etterklang og bråkete klasserom, som lar barnet ditt til å optimalt høre lærerens stemme.

Høreapparat kostnader

Kostnaden for to høreapparater kan variere fra $ 1500 til $ 6000 eller mer. Siden barn vil trenge nye høreapparater hver fem til syv år for resten av sitt liv, er det viktig å oppsøke økonomisk bistand. Sjekk med din sykeforsikring for høreapparat fordeler. Du bør også sjekke med nasjonale og lokale tredjeparts kilder, for eksempel Lions Club.