Digidexo.com

USF Glaukom Laser Treatment

USF Glaukom Laser Treatment


Grønn stær er en gruppe øyesykdommer som stille kan stjele syn når synsnerven skade svekker synet på forskjellige stadier. The University of South Florida (USF) Eye Institute tilbyr glaukom laser prosedyrer som kan redusere effekten av glaukom ved å endre øyets dreneringssystem for å redusere optisk press og avløp øynene væsker. Ifølge USF øyelege Dr. David Richards, halvparten av folk med glaukom i USA er uvitende de har sykdommen.

USF Eye Institute

USF Eye Institute ligger i Tampa, Fla. På University of South Florida campus. Siden 1989 har instituttet vært et senter for høyt nivå pasientbehandling, forskning og utdanning.

Selective Laser trabeculoplasty

USF øyeleger bruker Selective Laser trabeculoplasty (SLT) for å behandle kronisk eller primær åpenvinkelglaukom hvor øyet dreneringssystem kan være tett eller over produktiv. SLT innebærer å sette 50 til 100 bittesmå laser flekker direkte på øyets dreneringskanal i et forsøk på å fjerne øyevæske som er slik at trykket. SLT bare retter seg mot spesifikke øyet celler, slik at omkringliggende vev urørt.

Laser Peripheral iridotomy

Laser perifer iridotomy (LPI) er en glaukom forebyggende laser behandling som tilbys på USF Eye Institute når øyet anatomi er i faresonen for vinkel nærmere. Vinkelen er den delen av øyet, hvor iris møter hornhinnen og hvis blokkert, kan øyevæske bygge opp. LPI slår et hull i iris i øyet for å tillate væske til å reise lettere fra baksiden av øyet til fronten.

Cyclodestructive laser prosedyrer

Clycodestructive laser prosedyrer eliminere en del av fluidproduserende vev inne i øyet. USF øyeleger kan utføre disse operasjonene etter innledende laser drenering behandlinger og medisiner har mislyktes i å jobbe. YAG (yttrium aluminium granat) laser cyclophotocoagulation er en krystall laget av sjeldne jordmetaller i en infrarød laser som brukes til å ødelegge vev. Diode Laser cyclophotocoagulation sender en stråle gjennom den hvite delen av øyet å delvis ødelegge underliggende vev. Endoskopisk laser cyclophotocoagulation anvender en fiberoptisk enhet for å fjerne væske produserende vev.

Iridoplasty

Ifølge Dr. David Richards av USF Eye Institute, etter laser iridotomy, en pasients dreneringskanal kan fortsatt være for smal til å skikkelig drenere væske fra øyet. Iridoplasty er en sekundær laser prosedyre slik at kirurger å bruke en myk laser brenne på iris å åpne vinkelen og oppmuntre riktig øye drenering.

Risiko

Nummer én risikoen for glaukom laser kirurgi er en økning i trykk i øyet på grunn av betennelse. En mye mindre antall, eller 1 til 2 prosent, av glaukom pasienter utvikler grå stær etter laserkirurgi.

Fordeler

Den vanligste fordelen av glaukom laser kirurgi er øye trykkreduksjon til et punkt der pasienter kan kontrollere trykket med øyedråper. En mindre gruppe pasienter vil bli medisinering fri etter operasjonen.