Digidexo.com

Ernæringsfysiolog dietter

Den beste tilgjengelige slanking råd kommer fra medisinske fagfolk som leger og ernæringsfysiologer. Men selv om du ikke har økonomi til å kaste bort penger på en skreddersydd kosttilskudd tilnærming utarbeidet spesielt for dine behov, kan du gjøre nesten like godt med en standardtekst plan godkjent av respekterte kliniske organisasjoner. The American Dietetic Association har vært å hjelpe enkeltpersoner forbedre sine liv og forestillinger gjennom bruk av kosttilskudd manipulasjoner, noe som gjør dem enkeltpersoner til å stole på for sunn kostholdsråd fra trente ernæringsfysiologer.

ADA Diet

Følg et kosttilskudd tilnærming som inneholder moderate mengder av karbohydrater og protein sammen med lavere mengder av fett mens du følger ADA kostmetoden. Dette betyr at du er nødt til å kutte ned på det samlede fettinntaket, henvise deg til ikke mer enn 25 til 35 prosent av dine daglige kalorier fra fett. Ved inntak av kalorier fra fett, bør du gjøre det et poeng å velge umettet fett kilder når det er mulig, reduserer forbruket av mettet fett (begrense det til mindre enn 10 prosent av totale kalorier) og helt eliminere forbruket av usunn trans fett. Når du er i tvil, sjekk den ernæringsmessige etiketten eller online ernæringsmessige informasjon for elementer for å bestemme fettinnholdet, unngå den feilen å anta at en restaurant elementet vil ha lignende fettinnhold til elementer tilberedes hjemme - dette er ofte ikke tilfelle, og det kan føre til utilsiktet økning i forbruket av fett. Angående karbohydrater og protein, bør du generelt holde seg til naturlige kilder til begge, favoriserer økologisk mat kilder som frukt, grønnsaker, korn og magert kjøtt servert i sin opprinnelige tilstand i motsetning til tungt behandlet karbohydrater og protein inkludert sukker, hvitt mel, stekt mat og panert kjøtt.

ADA Diet Meny

Mål å konsumere en diett som er omtrent mellom 1500 og 1800 kalorier for å legge til rette for jevn og bærekraftig vekttap mens du følger denne planen. Til frokost, kan du vurdere en bolle med varmt kornblanding (havregryn eller kremen av hvete) servert med bær, fullkorn toast, lettmelk og enten et stykke frukt eller et glass naturlig fruktjuice. Til lunsj, bør du vurdere en porsjon fullkornspasta blandet med en sukkerfri tomatsaus og omtrent tre eller fire gram av grillet kylling med litt frukt på siden. Til middag, lage deg en hjemmelaget biff suppe ved hjelp av en pose med blandede grønnsaker, lav-natrium biff kjøttkraft, og 05:56 gram av cubed lav-fett biff. Serveres dette med en bolle med brokkoli eller andre grønnsaker på siden for å avslutte dagens måltider.