Digidexo.com

Hvordan bli vant til å bruke Progressive glass

Hvordan bli vant til å bruke Progressive glass


Progressive linser er laget for å gjøre det mulig å enkelt fokus fra avstand til nær. Denne type linse eliminerer behovet for tradisjonelle bifokale som har synlige linjer. Til å begynne med progressive glass krever en periode på justering for nye langsynthet. Det kan ta alt fra noen dager til et par uker for å bli justert til linsene. Med noen få grunnleggende teknikker, kan du trene øynene dine til å bli vant til å bruke progressive glass i liten eller ingen tid.

Hvordan bli vant til å bruke Progressive glass

•  Bruk din progressive linser for så lenge som mulig for å få justert til dem. Det kan være symptomer på første som svimmelhet eller hodepine. Hvis du opplever noen av disse symptomene, fjerne dine briller for en time, og deretter sette dem på igjen.

Flytt hodet for å se objekter når du er iført progressive glass. Hvis du bare beveger øynene uten å bevege hodet, vil objektet vises uskarpt. Dette skjer fordi du ser gjennom den uklare delen av linsen.

Pek nesen i retning av objektet som fokusert. Når du beveger hodet ditt, gjør du det litt i stedet for brått å hindre en forvrengt bilde.

Juster nesen putene på dine briller for mer komfort. De kan enten bli utvidet med litt skyve dem fra hverandre eller ved å klemme dem nærmere hverandre.