Digidexo.com

Chicken Caesar Salad Ernæring Fakta

Chicken Caesar Salad Ernæring Fakta


Chicken Caesar salater blir ofte antatt å være en ganske sunn mat. Enkelte komponenter i denne salaten er sunt, men det er andre deler for å unngå.

Ingredienser

Noen vanlige ingredienser i en kylling Caesar salat inkluderer parmesan kylling, romanosalat, olje,, ansjos, hvitløk, sitronsaft og egg. Avhengig av mengder av hver av disse ingrediensene, kan en kylling Caesar salat være et sunt alternativ, eller en kalori mareritt

Restaurant Ernæring Fakta

Kalori teller for en kylling Caesar salat avhenger av hvor du spiser. Kylling Caesar salat på Chilis inneholder en heidundrende 1010 kalorier og 76 gram fett. Panera Bread halv del av sin kylling Caesar salat har 250 kalorier og 14 gram fett. Pass på å sjekke restaurantens ernæring fakta før du bestiller salaten.

Sunn Komponenter

Salat er en lav-kalori, nærings-tett mat. Mange Cæsar salater inneholder romanosalat, som er en veldig sunn type salat. Kylling er en mager proteinkilde, og grillet kylling alternativer er sunt. Ansjos inneholder hjerte-sunt omega-3 fettsyrer og er en sunn del av Caesar dressing. Se også etter dressinger laget med olivenolje, som inneholder sunne enumettet fett, som kan redusere risikoen for hjertesykdom. Hvitløk og sitronsaft er også lav-kalori, sunne ingredienser i mange Cæsar salater.

Usunne Komponenter

Stekt kylling kan legge masse kalorier og fett til kylling Cæsar salater. Ost er også en ettertraktet gjerningsmann som legger kalorier og fett til de fleste kylling Cæsar salater. Sørg for å bestille din salat uten elementer som krutonger, som ofte er stekt i olje eller smør.

Sunn Caesar Salad Oppskrift

Å lage din egen sunne kylling Caesar salat kan spare hundrevis av kalorier. Kombiner frisk romanosalat med grillet kyllingbryst, og legge til følgende ingredienser for å lage en sunn Caesar dressing: 2 ts. redusert fett mayo, 1/4 ts. olivenolje, 1/4 ts. rødvinseddik, 1/8 ts Worcestershire saus, 1/2 ts. sitronsaft, hvitløk pulver til å smake og frisk sort pepper. Tilsett 1 1/2 ss. Parmesan ost på toppen av salaten, og du har selv en sunn kylling Caesar salat med følgende ernæring fakta: 220 kalorier, 7 gram fett og 25 gram protein.