Digidexo.com

Hvordan Stopp Eye Rykninger Naturligvis

Hvordan Stopp Eye Rykninger Naturligvis


Det er vanskelig å ikke legge merke til når du har et øye rykk, og sjansene er andre kan legge merke til det, også. Ikke bare gjør dette øyelokk muskelspasmer utseende og føler seg merkelig, blir det også distraherende som den avbryter din visjon. Forstå årsakene til et øyelokk twitch kan hjelpe deg med å identifisere naturlige måter å rette den. Ifølge Medline Plus, de vanligste årsakene for øyet beveger skyldes koffein, tretthet og stress.

Hvordan Stopp Eye Rykninger Naturligvis

•  Reduser inntak av koffein. For mye koffein er en identifisert årsaken til øyelokk rykninger, og ved å eliminere eller minimere koffein fra kostholdet ditt, kan du selvsagt stoppe muskelspasmer.

Få mer søvn. Hvis du er altfor trøtt, kan øyelokket utvikle et rykk, som kan bøtes på med mer søvn og hvile. Gå til sengs tidligere, sove lenger eller våkne opp senere. Ta naps i løpet av dagen hvis du kan. Selv om dette kan påvirke tidsplanen litt, vil det gjøre øyet rykninger stoppe raskere.

Ta Hyoscyamus urter. Hyoscyamus er et naturlig middel kjent for å hjelpe muskelkramper og kan berolige nerve-relaterte irritasjoner. Ta en over-the-counter supplement av denne naturlige urt å redusere øyets trekning.

fylle opp kroppen med sink kosttilskudd. Sink hjelper naturligvis med lindrende muskelspasmer, som kan øke hastigheten øyet rykk utvinning tid.

meditere, trene eller gjøre yoga for å avlaste stress. Hvis du har grunn til å mistenke at øyet trekning er stress-indusert, utføre beroligende aktiviteter som tar tankene bort fra de daglige stressfaktorer for å gi nervene en pause.

Hint

  • Spør alltid legen din eller en homøopatisk profesjonell om mengden av urte kosttilskudd som du bør ta. Vær sikker på at du ikke overdose på urter, selv om de er naturlige.