Digidexo.com

Hvordan legge til antirefleks til Glasses

Hvordan legge til antirefleks til Glasses


Anti-refleks er en funksjon legges til briller for å bidra til å redusere gjenskinn fra TV-skjermer, dataskjermer eller gjennom refleksjoner over frontruter i løpet av under kjøring. Blending kan forstyrre TV-visning glede og forårsake hodepine og en brennende følelse i øynene hvis opplevd lengre perioder. Anti-refleks briller kan bidra til å redusere disse reflekterende problemer og forbedre en persons klarhet i visjon samt beskytte mot UV-stråler på solfylte dager.

Hvordan legge til antirefleks til Glasses

•  Arranger en avtale med en optiker i ditt område. Du bør være i stand til å finne en optiker ved å sjekke telefonkatalogen. En kvalifisert optiker vil ha den nødvendige teknologien for å legge anti-refleks til brillene dine.

Spør din optiker om kostnadene ved å legge den anti-refleks funksjonene til dine nåværende briller. Anti-refleks er vanligvis montert når briller linser er opprinnelig laget. Legger til funksjonen på et senere tidspunkt kan bli dyrere.

Snakk med din optiker om den sannsynlige tidsrammen for å ha antirefleks funksjonen lagt til dine briller. Dette kan vise seg å være en avgjørende faktor, hvis du trenger briller til alle tider.

Samle dine briller når antirefleks har blitt lagt til dine briller. Du vil vanligvis få et notat eller telefon informerer deg om at arbeidet er gjort.

Hint

  • Ikke forsøk å redusere gjenskinn av brillene ved hjelp av kjemikalier på linsene. Innlemming antirefleks i glass er en kompleks prosess som bør bare utføres av en kvalifisert optiker.
  • Bare rengjøre brillene dine med vaskekluten levert av din optiker. Rense dem med en grovere materialer kan føre til at anti-refleks blir erodert bort over tid.