Digidexo.com

Hvordan Stopp Craving sukkerholdige matvarer

Hvordan Stopp Craving sukkerholdige matvarer


Craving søtsaker er lignende til å ha en avhengighet til røyking: Hver krever mye viljestyrke å slutte. Craving sukkerholdige matvarer krever også bryte en vane. Finne ut hvilken tid på døgnet du mest føler behov for søtsaker. Er det noe spesielt som skjer for å utløse dette behovet for en sjokolade bar? Er du opprørt, sint eller trist når du kommer for en bit av kaken? Finne mønster, og suget etter sukkerholdige matvarer kan kontrolleres eller stoppes.

Hvordan Stopp Craving sukkerholdige matvarer

•  Ta en dag av gangen. Gjør opp din oppmerksom på at du ikke ønsker eller trenger å konsumere søtsaker for denne ene dagen. Prøv å holde tankene bort tenker om å ha ørken eller en sjokoladebit etter lunsj eller middag. Ha et glass melk i stedet, eller en kopp kaffe og et par skiver av hard ost. Proteiner vil holde deg fra å være sulten og oppfylle behovet for å ha noe å knaske på.

Spis en godt balansert måltid som inneholder proteiner, stivelse, grønnsaker og ørken. Proteinene holde blodsukkeret normalt, så du vil ikke ha lyst til å spise godteri som en pick-me-up ettermiddagen. Lagre frukten fra lunsj til å spise på det tidspunktet du nyte vanligvis søtsaker som snacks. En stor frukt å nyte på denne timen er en kopp frukt cocktail som det tar tid å spise og har en naturlig søt smak med et par slurker med juice i koppen.

Start dagen med en velbalansert frokost. Hvis du starter dagen med noe mer enn en kopp kaffe, vil blodsukkernivået ditt faller midt morgen. Dette er når du vil ønsker noe søtt. Endre din spise vane, og du vil finne behovet for sukkerholdige matvarer avtar.

Se for når og hvorfor du har denne sukker craving. Har du blitt skuffet i noe du hadde håpet ville skje? Føler du deg trist eller ensom? Er du i behov av et par dagers ferie, eller har du gått opp i vekt, og du føler deg kvalm med deg selv? Når du finner på avtrekkeren, vil det være enkelt å finne en måte å håndtere cravings for sukkerholdige matvarer.

Puss tennene og gurgle med en sterk - ikke søt - munnvann etter at du er ferdig med å spise et måltid. Fjerne smak av mat fra munnen ved å børste tungen også vil bidra til å dempe suget etter søtsaker.

Hint

  • Børsting og gurgle med en kraftig munnvann eliminerer behovet for å spise noe annet.
  • Hold et stykke mørk sjokolade i kjøkkenskapet. Hvis du har et sterkt ønske om en sjokoladebit, spise ett lite stykke og la den smelte sakte i munnen. Skyll munnen når du er ferdig, og gå videre med dagen.