Digidexo.com

Slik Cure Crohns sykdom

Det er ingen medisinsk kur for Crohns sykdom, ifølge Mayo Clinic. Men en langsiktig remisjon er mulig. Terapi kan også redusere symptomene på sykdommen. Crohns sykdom er en medisinsk tilstand der slimhinnen i fordøyelseskanalen blir betent, noe som fører til magesmerter og ekstrem diaré. Det er en smertefull sykdom, og ekstreme tilfeller kan være livstruende.

Slik Cure Crohns sykdom

Utforsk måter å redusere betennelse i tarmslimhinnen. Dette kan lindre symptomer og føre til langsiktig remisjon. For eksempel, sier Mayo Clinic begrense eller utelukke melkeprodukter fra kosten, spise mat med lite fett, spise mindre porsjoner, unngå koffein og alkohol, og arbeider med en kostholdsekspert kan bidra til å redusere symptomene på Crohns sykdom.

•  Forstå målene som fremmes av Crohns og kolitt Foundation. Mens det er ingen kur for sykdommen, Crohns og kolitt Foundation talsmenn induserende lange symptomfrie perioder (remisjon), forebygge symptom fakkel-ups (opprettholde remisjon) og forbedre livskvaliteten for pasienten med Crohns sykdom.

Vurdere å ta anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel sulfasalazin, Mesalamine eller kortikosteroider. Diskuter med legen din som kan være best for deg, og lære de mulige risikoene forbundet med stoffet du velger.

Vurdere å ta immunsystem dempere, for eksempel azatioprin, infliksimab, adalimumab, certolizumab pegol, metotreksat, ciklosporin eller natalizumab. Disse typer medikamenter målrette immunsystemet og kan redusere inflammasjon. Spør legen din om disse kan være aktuelle for deg, og lære de mulige risikoene forbundet med stoffet du er foreskrevet.

Vurdere å ta antibiotika, for eksempel metronidazol eller ciprofloxacin. Disse kan helbrede abscesser og fistler forbundet med Crohns sykdom. Spør legen din om antibiotika kan forbedre tilstanden.

Tenk kirurgi for å fjerne den skadede delen av fordøyelseskanalen, for å fjerne arrvev eller å lukke fistler. Spør legen din om kirurgi er riktig for deg.