Digidexo.com

History of FDA mat etiketter

FDA mat etiketter gi informasjon om innhold og ernæringsmessige verdien av maten at forbrukerne kjøper. Disse etikettene liste informasjon om fett, kalorier, vitaminer, protein og sukker. Mange forbrukere baserer sine innkjøp på informasjonen som finnes på pakket mat, og disse etikettene er designet for å hjelpe dem å ta samvittighets kjøp av varer. Historien om FDA mat etiketter dateres tilbake til midten av 1800-tallet, da USA regjeringen begynte å anerkjenne behovet for å sette mat lover.

Frederick Akk

En artikkel publisert av FDA Center for Food Safety and Applied Nutrition sier at forskerne begynte å se betydningen av mat etiketter så tidlig som i 1820-årene. Tyske kjemikeren Frederick Akk så behovet for å varme folk om farene ved matsmitte i London. I 1820 Akk publiserte "Treatise on Utblanding av mat og metoder for å oppdage dem." Ifølge Royal Society of Chemistry Advancing Chemical Sciences, solgte boken ut i en måned. Samme år, i USA mottatt en kopi av denne banebrytende publikasjon. Da boken kom til USA, barndom FDA mat etiketter begynte.

US Pharmacopeia

Før etableringen av FDA mat etiketter, USA tillot statene til å etablere lover om mat. Disse koloni lover bare dekket trading mat, skapte en vekter og målestandarder, og sette opp kontrollrutiner for eksport som salt kjøtt, fisk og mel. I 1820, derimot, grunnlagt handel og profesjonelle ledere US Pharmacopeia. Den amerikanske Pharmacopeia nettstedet sier at 11 delegater deltok på første møte. Denne organisasjonen satt kvalitetskontroll standarder for narkotika. Men denne organisasjonen ikke koble til Food and Drug Administration.

Civil War

Under borgerkrigen, USA så behovet for å etablere lover om interstate mat handel. The Center for Food Safety sier at, i 1862, forskere rapportert om problemer knyttet til mat bevaring og kjemiske syltetøy. I 1873, forskere dokumentert sin analyse av korn, vin, og opium. Et år senere, de snakket om forurenset melk. Til tross for vitenskapelig forskning, ville FDA mat etiketter ikke vises før det 20. århundre.

1906

Året 1906 viste seg å være et svært viktig år i FDA merking av matvarer. Det året forfatteren Upton Sinclair "The Jungle" åpnet publikums øyne for de urene og usikre forhold på Chicago lagerbygninger. Opprørt over innholdet i denne romanen, presset publikum for flere statlige forskrifter om mattrygghet. Forskningen etter borgerkrigen førte til etableringen av Food and Drug Acts of 1906 Denne loven begrenset transport av feilmerket og forurenset mat.

Mat Etikett Endringer

Gjennom det 20. århundre, endringer i FDA mat etiketter hjulpet forbrukerne ta informerte beslutninger om produkter som er kjøpt. FDA nettstedet sier at i årene etter 1906 Food and Drug Act, fortsatte regjeringen raffinering forskrift om tilsetningsstoff og innhold. I 1913 uttalte Gould Amendment som pakket mat vise etiketter og viser innholdet i pakken. Omtrent 20 forbedringer ble gjort om villedende merking av matvarer og tilsetningsstoffer i pakket mat. I begynnelsen av det 21. århundre, gjorde FDA det obligatorisk for pakket mat for å indikere hvorvidt de inneholdt transfett.