Digidexo.com

Om magesmerter Fra kolitt

Kolitt er en kronisk inflammatorisk tarmsykdom (IBD) som forårsaker betennelse i den innerste foring av tykktarmen og rektum. Hyppig og sterke magesmerter er en betydelig karakteristisk for denne sykdommen. Det finnes ingen kur for denne ødeleggende, livstruende sykdom; Men det finnes behandlinger og livsstil endringer du kan gjøre for å administrere og håndtere påkjenningene av magesmerter forbundet med denne sykdommen.

Årsak

Den sterke magesmerter fra kolitt er forårsaket av hyppige og uregelmessige sammentrekninger av kolon muskler som fungerer vanskeligere å utvise avføring fra de betente tarmen.

Feature

Den magesmerter oppstår vanligvis under eller etter et måltid.

Behandling

Krampeløsende medisiner som Bentyl, Donnotal og Levsin vil bidra til å slappe av tarmen og lette magesmerter.

Livsstil endringer

Unngå mat som brokkoli, bønner og rødt kjøtt. Spis sunne små porsjoner av et tørt diett. Drikk rikelig med vann for å skylle ut tarmen. Reduser stress gjennom mosjon, avslapping, yoga og meditasjon. Dette bør lette - og noen ganger hindre - magesmerter.

Forebygging / Solutions

Holde en dagbok over maten du spiser og hvordan du reagerer på dem er et viktig skritt i å vite hva slags mat er best for deg og hvilke som utløser ubehag og smerte. Det er nøkkelen til å kontrollere den kolitt.