Digidexo.com

Auditive Disability støtteverktøy

Auditive Disability støtteverktøy


Personer med hørselshemming har en rekke verktøy tilgjengelig for å hjelpe dem å tilpasse seg og leve normale liv. I likhet med sine høre kolleger, hørselshemmede liker å se TV-programmer, kommunisere med venner og delta på kurs. Høreapparater, tolker og kirurgi kan forbedre livskvaliteten eller gi en kur for de som har pådratt seg slike tap.

Høreapparater

Hjelpemidler arbeid hørsel for å få lyden fra omgivelsene til øret. Deres funksjon er å forsterke lyden og de kommer i forskjellige størrelser, ifølge Mayo Clinic. Noen av disse enhetene er så kompakt at de kan passe inn i øregangen, rømmer varsel av andre mennesker. Som i 2011, ulemper fortsatt eksisterer med denne typen høreapparat. Først, ikke mindre, nesten usynlige typen ikke utføre like sterkt som sine større, mer tradisjonelle motstykke. Dessuten kan det ikke passer godt hvis ørene skje for å være liten. Dessuten kan batteriene bli minimale størrelse, og derfor kan ikke leve så lenge som de av de større høreapparater.

Uansett størrelse, kan høreapparater også være dyrt. Av denne grunn, foreslår Mayo Clinic nettsted som du besøker en audiograf og en lege for en full hørsel og øret checkup før du kjøper en. Kirurgi, for eksempel, kan være tilstrekkelig for å rette opp en tumor i øret. En rengjøring på et legekontor kan være tilstrekkelig til å fjerne overflødig ørevoks.

Implantater

Cochlea implantater er for mer avanserte tilfeller av hørselstap. Ifølge Holoprocencephaly nettside, de er langt fra en kur for hørselsskader. Implantatet er en liten, elektronisk enhet som gir lyd til en person med alvorlig kompromittert hørsel. Den har en ytre del som hviler bak øret, og en andre del som er under huden. Selv om det ikke helt gjenopprette hørsel, gjør det hjelpe sin wearer bedre gjenkjenne språklyder.

Registrer Språk

American Sign Language er et komplekst språk som har sin egen grammatikk regler og setningsstrukturer. Den har varianter som varierer i struktur, for eksempel britisk eller fransk tegnspråk. Den bruker hendene, så vel som bevegelser av andre deler av kroppen, for å danne ord. Ifølge National Institute on døvhet og Other Communication Disorders (NIDCC), sysselsetter det hodebevegelser samt hevet øyenbrynene som pekepinner at høyttaleren er stille et spørsmål.

TV: Teksting for hørselshemmede

Teksting lar døve mennesker, eller de med alvorlig hørselstap, for å få tilgang til TV-programmer ved å vise teksten i lyddelen. Ifølge Federal Communications Commission, alle USA-produsert eller fremstilt analoge skjermer 13 inches eller større er nødvendig for å inneholde en innebygd slutningen innretning som konverterer det talte ord til synlig tekst. Siden 1996 har loven pålagt kabel distributører til Teksting sine viser. Per 1 januar 2006, må stasjonene lukket bildetekst all engelsk språk programmering at de har produsert på eller etter nyttårsdag 1998 Denne regelen har unntak, imidlertid. Offentlige tjenester gjelder ikke i henhold til denne loven - og det gjør heller ikke programmer som en stasjon kan kringkastes mellom klokken 2 am til 6 am, for eksempel informasjon reklamer.

Tolker

Gudstjenester, retten prøvelser og økter av Kongressen bruke menneskelige oversettere for hørselshemmede seere. Ifølge Bureau of Labor Statistics, to typer tolker finnes: samtidige og rad. Den tidligere typen må lytte og signere samtidig at høyttaleren snakker, mens sistnevnte tolker etter høyttaleren har snakket en gruppe av ord.