Digidexo.com

Måter å hindre Brain Cancer

Kreft i hjernen kan være en av de mest ødeleggende typer kreft, fordi hjernen vår er så avgjørende for hvordan vi er i stand til å fungere hver dag. Våre kroppslige funksjoner styres av elektriske impulser som sendes fra hjernen vår. Hvis de blir hindret av en ondartet svulst, vil vår mobilitet, tale og evne til å kontrollere bevegelsen bli negativt påvirket. Vi kan hindre at dette skjer ved å ta initiativet i god tid og gjøre små endringer i hverdagen.

Family History

Undersøk helse historie over alle dine nære slektninger som foreldre, tanter, onkler, søsken, etc. Finn ut hvor mange, om noen, har eller har hatt kreft. Hvis kreft er en fremtredende bekymring, så ta kontakt med legen din for råd om forebygging. Hvis noen i familien døde av komplikasjoner av hjernen, får en hjerneskanning minst to ganger i året ville være en god metode for forebygging.

Eksponering for kjemikalier

Det er viktig å vite om du har blitt utsatt for stråling eller visse kjemikalier som kan øke risikoen for kreft i hjernen. Eksponering for noe av det følgende kan øke sjansen for kreft i hjernen:

Stråling - De som jobber i atomindustrien er utsatt for kreft i hjernen.
Formaldehyd - balsamerte og patologer blir eksponert for dette kjemikaliet mest og er i faresonen.
Vinyl klorid - Dette er et problem for arbeidere i plast-making industrien.
Acrylontrile - Dette kjemikaliet øker risikoen for kreft i hjernen for de som lager tekstiler.

Hvis du jobber eller har jobbet i noen av de nevnte bransjer, kan det være lurt å planlegge en hjernekreft screening med legen din.

Miljø og dagligliv

Det er visse aktiviteter der vi tar del i hverdagen som kan påvirke sjansene for å få kreft i hjernen. I 1994, National Cancer Institute begynte en fireårig studie av de som hadde hjernesvulster. De fant en rekke faktorer som kan øke risikoen for eksempel traume mot hodet, bruk av hormoner og bruk av hårfarger, blant andre. En annen studie fant at risikoen for barndommen svulster redusert når gravide mødre tok multi-vitamintilskudd. Også gravide mødre som spiste spekemat som bacon eller pølser fulle av natriumnitritt, reduserte risikoen for pediatriske hjernesvulster hvis de tok Vitamin C, E og jerntilskudd.

Det er ingen definitive sammenheng mellom bruk av mobiltelefoner og hjernesvulst ennå, men det er nok av studier som gjennomføres for å se om dette kan være tilfelle. Tidligere studier fra midten av 1980-tallet til midten av 1990-tallet antyder at det kan være en økt risiko på grunn av strålingen som kommer fra mobiltelefoner. Plus, har mobiltelefon bruk øker kraftig siden da, og telefoner som brukes i dag er digitale, som avgir en høyere frekvens stråling. Som i 2009, dette er en pågående etterforskning. Cancerpage.com foreslår å bruke et headset og begrense din mobiltelefon bruk for å minske eventuelle risiko.

Kost Forebygging

Forbruk av hvitløk og Omega 3 fettsyrer kan hjelpe til hjernen kreft forebygging. Hvitløk inneholder anti-kreft molekyler som stopper kreftsvulst. Ved hjelp av fersk hvitløk mens matlaging eller sprinkling den på toppen av et måltid er ideelt, eller du kan kjøpe hvitløk kosttilskudd på det lokale supermarkedet. Omega 3 fettsyrer bidra til å styrke immunforsvaret og bremse veksten av hjernesvulster. De beste kildene til dette er makrell, laks, sild og ørret. Omega 3 fettsyrer også komme fra plante kilder som bakken linfrø, valnøtter og linfrø olje.