Digidexo.com

Hva er den Generelt ansvar problemer for leger?

Hva er den Generelt ansvar problemer for leger?


Ansvarsforsikring er et stort problem for alle leger. De står overfor en rekke ansvar problemer når du deltar til pasienter og må trå varsomt i sin praksis. En medisinsk malpractice dress kan føre til økonomisk og følelsesmessig motgang, en enorm mengde tid og potensialet for en farget omdømme. Denne type forsikring er langt unna den viktigste ansvar for en lege.

Kirurgisk Malpractice

Kirurgisk malpractice er en svært alvorlig potensielt ansvar fordi en feil i denne arenaen kan forårsake permanent skade eller død. En alvorlig komplikasjon er mye mer sannsynlig å få en malpractice dress enn en lett en. Kirurger noen ganger står overfor avgjørende liv eller død beslutninger under intens tidspress og må stå fritt til å forfølge det beste alternativet tilgjengelig. Å ha denne friheten, må kirurgiske leger har riktig forsikring.

Resept Malpractice

Resept malpractice ansvar er en annen vanlig problem. Pasienter kan bli avhengige av noen smertestillende eller reseptbelagte medisiner som vil ha en svært negativ innvirkning på deres helse. I tillegg har pasienter har muligheten til å beskylde leger av hensikt å selge sine resepter av visse legemidler til høystbydende. Hvis bevist, ville det medisinske lisens sikkert bli tatt bort, og føre til en enorm mengde økonomisk skade Ansvar for å dekke rettens bekostning av disse draktene vil også være verdt å skaffe.

Feildiagnostisering

En annen viktig betraktning for leger er muligheten for feildiagnose av en sykdom. Hvis en annen sykdom er endelig fastsatt på et senere tidspunkt, kan pasienten ha grunn til dress på grunn av en utilstrekkelig første diagnose. På grunn av denne forpliktelsen, leger er mye mer sannsynlig å bestille flere tester som røntgen, CAT Skanner og blodprøver. Disse ekstra tester drive opp kostnadene ved medisinsk behandling generelt, og har potensial til å forårsake ytterligere skade på pasienten.

Generelle eierforhold

I likhet med andre bedrifter, leger har ansvar for å gi et rent og trygt arbeidsmiljø for sine ansatte og pasienter. Leger er ansvarlig for arbeidstakere kompensasjon forsikring, eiendom og skadeforsikring samt forsikring for å dekke naturkatastrofer. Uforutsigbare problemer som en en skadde arbeideren eller en massiv flom kan ha alvorlige konsekvenser for kontoret. Som sådan bør leger kjøpe alle disse typer forsikring for å beskytte sine interesser.