Digidexo.com

Hvordan bruke & Forbered Goldenseal Root

Goldenseal roten har mange naturlige anvendelser, og den urt kan anvendes for behandling av en rekke hud-relaterte tilstander, menstruasjons komplikasjoner, fordøyelsesproblemer, og for behandling og forebygging av hud- og øyeninfeksjoner. Det er spesifikke metoder som bør følges når du bruker goldenseal root for å få fordelene fra urt. Hvis man følger metodene for bruk bidrar til å sikre at det ikke er noen uønskede eller varige bivirkninger.

Bruksanvisning

Prosessen

•  Ta 500 mg goldenseal rot tabletter eller kapsler tre ganger om dagen med et glass vann for kaldt og feber forsvar og for et immunsystem boost. Bruk denne metoden for behandling av ørebetennelse, også. Slutt å bruke produktet etter en uke.

•  Bland 1 ss. olivenolje med 2 til 3 dråper goldenseal rot standardisert ekstrakt i en engangs medisin kopp. Bøy hodet til siden og bruke pipetten til å plassere 2 til 3 dråper av blandingen i øret for å behandle en ørebetennelse. Hold hodet på skrå i to minutter for å la blandingen sitte inne i øret. Bruk en vaskeklut og varmt vann til å tørke vekk overflødig drenering fra øret.

Bruk 2 droppers fulle av goldenseal rot ekstrakt på en vaskeklut til å forsiktig bruke urten til hudområder er berørt av akne, kutt, byller, skrubbsår og hudirritasjoner å fremme sårheling. Gjenta prosessen tre ganger om dagen før såret har grodd.

Mix 1/2 ts. av goldenseal rot pulver, en kopp varmt vann og 1/4 ts. av bordsalt for å lage en munn skyll for å håndtere smertefulle tannkjøtt, tannkjøttbetennelse og canker sår. Bruk skylle gang om dagen og slutte å bruke skylle etter passering av en uke. Bruk denne samme blandingen for halsen smerte ved gurgle med det en gang om dagen.

Mix 1/2 ts. av goldenseal rot, en kopp varmt vann og 1/4 ts. av salt. Tillate to eller tre minutter for materialene til å bosette seg; sil væsken over en bolle mens du bruker en cheesecloth å samle opp eventuelt rusk. Ha blandingen i en varmeflaske og fest fontenen sprøyte. Bruk som en vaginal douche å håndtere vaginal kløe og irritasjon. Slutte å bruke etter tre dager.

Mix 1/4 ts. av salt, 1/2 kopp goldenseal rot og en kopp vann. Sil blandingen over en bolle med en cheesecloth. Gjelde for en vaskeklut og plassere over et øye som er infisert eller bruke blandingen som et øye skylling. Bli kvitt blandingen når det vokser skyet i konsistens.

Tips og advarsler

  • Avvikle bruken av goldenseal rot i tilfelle at tegn på en allergisk reaksjon utvikle. Allergiske reaksjoner inkluderer betennelse i huden, luftveiene vanskeligheter, oppkast, kvalme og utvikling av et utslett. Når du bruker goldenseal rot kapsler, tinkturer, ekstrakter eller pulver, sørg for at du nøye følge alle instruksjonene på emballasjen av elementene.
  • Personer med lupus bør ikke bruke goldenseal rot; denne urten stimulerer immunsystemet og personer med lupus allerede har et immunsystem som er altfor forståelsesfull. Gravide kvinner og kvinner som ammer bør avstå fra å bruke goldenseal root; det er ikke kjent hvordan denne urt kan samhandle med fosteret eller et barn. Goldenseal rot er ikke noe som bør brukes av de personer med høyt blodtrykk eller av folk med eksisterende hjerteproblemer; urten er i stand til å stimulere hjerte muskler samt øke nivåene av ens blodtrykk. Hvis du merke tegn på en overdose, slutte å bruke urten og få øyeblikkelig legehjelp. Overdose symptomer er oppkast, kvalme, forhøyet blodtrykk, irritasjon, kramper, lammelser, kramper og pusteproblemer.