Digidexo.com

Natural UTI behandling

Det finnes en rekke grunner til at folk velger å ikke bruke antibiotika; en av de vanligste årsakene kan være at de føler antibiotika gjøre mer skade enn godt. Når det gjelder behandling av en urinveisinfeksjon (UVI), noen leger selv føler at antibiotika kan bidra mer til infeksjonen heller enn å behandle den. Det finnes alternativer i form av alle naturlige rettsmidler. Det bør bemerkes at mens noen kan ha suksess ved hjelp av disse metodene, kan de ikke være effektiv eller trygg for alle.

Kjenn Symptomer

Før du velger å behandle deg selv eller et familiemedlem med en naturlig rette for en UTI, må du kjenne sine symptomer, og være sikker på at det er problemet.

De vanligste symptomene er en manglende evne til å urinere, en følelse av å måtte urinere ofte, smertefull vannlating, smerter i nedre del av ryggen eller magen eller urin som har en stygg lukt eller er uklar i utseende.

Rense urinveiene

Både blåbær og tranebær juice kan ha muligheten til å fungere som et antibiotikum :; begge inneholder egenskaper som forstyrrer bakterier som de forsøker å holde seg til urinrørs vev eller blære. Disse juice kan rense bakterier fra kroppen din i stedet for å gi det et sted å vokse og formere seg.

Når du velger juice, er den ikke-sweetened typen det beste valget. Men hvis de er for sterke for deg, er det akseptabelt å drikke helt naturlig tranebær eller blåbær juice som er smaksatt med eple eller drue. Å rense urinveiene og behandle infeksjonen, drikke minst 16 gram om dagen.

Balansere surhet

Debatt foreligger om virkningene av en alkalisk pH på en UTI. Men kan være et alternativ å vurdere når du velger for naturlig behandling over medisinsk behandling.

Holde urinveis alkalisk, eller jevnt balansert med syren i urinen din, gjør det vanskeligere for bakterier å overleve i sitt miljø. Mineraler er den enkleste måten å gjøre dette. Bare ta en kalsium citrate / magnesium citrate supplement hver dag i henhold til instruksjonene på etiketten. Disse kosttilskudd bør imidlertid ikke tas før sengetid; mineralene selv kan påvirke din urin, forårsaker noen som er igjen i blæren å irritere vevet.

Herbal behandlinger

Selv om naturmidler kan være effektivt og sjelden føre til noen uønskede bivirkninger når det tas på riktig måte, er det bedre å gå til en naturlig helse utøveren eller holistisk lege før du begynner noen av følgende.

Goldenseal rot er en urt som er en anti-mikrobiell agent. Den kan brukes i en av to former: som te laget av en teskje av den urt som er lagt inn i en kopp varmt vann eller i form av en kapsel, vanligvis 1000 mg.

UVA Ursi er en te som har antispetic egenskaper. Å gjøre, blande 2 ts av gras i en kopp varmt vann.