Digidexo.com

Saw Palmetto Innbyttere

Saw Palmetto Innbyttere


Mange menn lider av prostataproblemer og slå til naturlig rettsmidler som så Palmetto for svar; Men ikke alle kan ta denne urten, som har vist lovende resultater i medisinsk forskning for forhold som benign prostatahyperplasi (BPH). Mens generelt godt tolerert; hvis du opplever fordøyelsesbesvær, kvalme eller allergi å Saw Palmetto produkter, bør du oppsøke andre alternativer.

Nettle Root

Roten av brennesle anlegget er en effektiv naturlig behandling for prostata problemer hos menn, slik som BPH, på grunn av sine modulerende effekter på hormoner. Gjennom å redusere enzymet 5-alfa-reduktase, sex hormone binding globulin (SHBG), og enzymet aromatase, hjelper brennesle root å balansere prostata testosterones som forårsaker forstyrrende vekst. I en studie publisert i The Journal of Herbal Farmakoterapi ved Shaheed Beheshti-universitetet i 2005, forskere oppdaget nesle rot betydelig bedring i symptomer og livskvalitet hos pasienter som lider av BPH.

Økser

Kløyve er et vanlig ugress i de fleste hager, men når det brukes som en medisinsk plante, og tilbyr en rekke helsemessige fordeler. Ifølge James Green, forfatter av "The Mann Herbal," kløyve er en anti-inflammatorisk vanndrivende, som bidrar til å øke flyten av urin og lindrer prostata irritasjon. I tillegg kløyve kjøler ned brenning eller irritasjon i urinveiene og hjelpemidler i naturlig behandling av nyre eller blære steiner. Kløyve kan tas som en urte infusjon eller som et utdrag av hele anlegget.

Pygeum

Pygeum, også kjent som afrikansk Plum, er en medisinsk plante som brukes til behandling av urin, blære og prostata problemer. Ifølge en gjennomgang analyse publisert i The American Journal of Medicine ved Cochrane Review Group i 2000, pygeum bark ekstrakter var bedre enn placebo og bidratt til å lindre symptomene på forstørret prostata hos menn ved å forbedre flyten av urin og symptomer på resturin. Ved hjelp av denne bark gir statistisk signifikante fordeler for helse og trivsel for de som lider av benign prostatahyperplasi.

Pumpkin Seed Oil

Gresskarfrø er en rik kilde av micromineral sink, som er nødvendig for helse og vitalitet av prostatakjertelen. I tillegg tyder nyere medisinsk forskning at olje av gresskarkjerner kan ha nytte helsen til prostata også. I en studie publisert i Nutrition Research and Practices i 2009, forsker Heeok Hong og kolleger oppdaget gresskar frø olje betydelig redusert symptomene på BPH i koreanske menn over span av et år. Effektene av gresskar frø olje var større enn placebo, og lik som så Palmetto.