Digidexo.com

Behandlinger for Common Fotproblemer

Det finnes en rekke forskjellige over disk behandlinger for vanlige fotproblemer. Imidlertid kan en feildiagnostisering av en fot problem føre til feilbehandling, og problemet kan bli verre. Det er alltid best å se en lege hvis du mistenker en fot problem. De fleste fastleger kan diagnostisere de fleste problemer, men en podiatrist kan være nødvendig for spesialisert fotpleie.

Inngrodde tånegler

Cleveland Clinic sier at inngrodde tånegler er den mest vanlige foten problem. Inngrodde tånegler kan være forårsaket av normal aktivitet (gange, løping), traume til foten, eller feil montering sko. Den beste metoden for behandling er å suge toe spiker i varmt vann og bandasje tå. En over disk antiseptisk krem ​​påføres i inngrodde negler kan hjelpe det til å bli kurert raskere.

Tånegl sopp

Tånegl sopp, eller mycotic negler, kan vises tykk, sprø eller misfarget (gul, brun eller svart vanligvis). Over disk soppmidler er effektive, men bare i et lite antall tilfeller. Ofte, hvis du tillater soppen til å vokse for stor, må du ha kirurgi for å fjerne spiker og bruke en soppdreper direkte til soppen selv. Hvis en over disk anti-sopp ikke løser sopp innen flere uker med søknaden, er det best å se en lege.

Liktorn og hard hud

Liktorn og hard hud oppstå som et resultat av seg dårlig tilpasset sko og / eller over anstrengelse. Liktorn vises mellom tærne eller på tå bein, og er et resultat av arrvev buildup. Hard hud, også et resultat av arrvev oppbygning, vises på undersiden av og / eller rundt hælen på foten. Den harde støt forbundet med arrvev (de liktorn eller hard hud) kan vanligvis fjernes hjemme. Du bør suge føttene i varmt vann og deretter bruke en pimpstein, forsiktig skrape pimpstein over mais eller callus til den er fjernet.